Komşu çocuğu olaylarınız

Çok güzel yapmışsınız hocam. Bu zamanda kimse evine insan kabul etmemeli.

Çocuk okul görmedi, sadece bu arkadaşıyla görüşebiliyor. Yoksa ben de dışarıdan kimsenin gelmesini istemem. Yalnızlık çekmesin diye yani.

Bonsai ağacımı düşürdüler.
Neyse ki bir miktar toprak yerlere saçılırken ağacı sağ salim elinden alabildik.

Aylardır bunu arıyordum. Sonunda buldum. Tekrar okurken kahkaha attım hocan teşekkürler.
Cidden soluksuz okudum. Bu nedir arkadaş?
Hocam aylardır ariyordum bu konuda buldum. Sayfalari gecerken ekranı kırıyordum sinirden.
Bu ve 2070S vakası best oldular. Hocam ama bu zaten hırsızlık. Bir insanın evine girip kasayi düşürmek nedir? Kabloyu nasıl koparıyorlar sadece PSU kablosu var dışarıda?

Yani soru başlıkta. İlk ben başlıyorum: komşu çocuğu bizim eve gelince ben de onlara oyun açıp bakkala gitmiştim. Geldiğimde konsolun kolunu kırılmış şekilde buldum. Son kuruşuna kadar aldım kolun parasını.

Hocam, böyle bir olay başıma gelse hem de RTX2070'im olunca başıma gelse... Sanırım çocuk şu an olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…