Komşu çocuğu olaylarınız

Bonsai ağacımı düşürdüler.
Neyse ki bir miktar toprak yerlere saçılırken ağacı sağ salim elinden alabildik.
 
Arkadaşlar konu burada.
Aylardır bunu arıyordum. Sonunda buldum. Tekrar okurken kahkaha attım hocan teşekkürler.
Cidden soluksuz okudum. Bu nedir arkadaş?
Hocam aylardır ariyordum bu konuda buldum. Sayfalari gecerken ekranı kırıyordum sinirden.
Benim değil ama kuzenimin başına gelmişti bu olay. Yan apartmanlarında ki çocuklar arka bahçelerinden bizim bahçeye atlayıp evin içine girmişler. ( yaz mevsimi olduğu için arka bahçenin olduğu tarafın kapıları açık tabii) oturmuş sistemle oynamaya çalışmışlar. Şifre olduğu için oynayamamışlar. Kasanın yan kapağı açık olduğu için çocuklardan birisi kablolarla oynamaya başlamış. ( 1.çocuk 1.sınıfa gidiyor. 2.çocuk ise daha anaokuluna gidiyor) kabloları koparıp kasayı düşürmüşler ve i3-9100F ve 1050 Ti'li sistem çöp. Çocuklar aile dostunun olduğu için bir şey de diyememişler. Kuzenimde PC yerine motor istedi ve ailesi bilgisayarı çöp oldu diye aldı. (açıkçası bu duruma üzülmedim çünkü paraları var ve hepsi o kadar kötü insanlar ki içim bir gram açımadı)
Bu ve 2070S vakası best oldular. Hocam ama bu zaten hırsızlık. Bir insanın evine girip kasayi düşürmek nedir? Kabloyu nasıl koparıyorlar sadece PSU kablosu var dışarıda?
 
Arkadaşlar konu burada.
Hocam, böyle bir olay başıma gelse hem de RTX2070'im olunca başıma gelse... Sanırım çocuk şu an olmazdı.
 
Geçen sene bir misafir çocuğu geldi, onunla lego oynadık, sonra konsolda Minecraft açtım.
çocuk çok güzel Minecraft oynadı, çok güldük, sonra legodan gülme makinesi yaptı, o dokununca gülüyordum, kesinlikle güzel bir gün oldu.
Yani şansa güzel misafir çocuğu gelmiş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı