Komşum bana büyü yapabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Büyü denilince neden aklınıza asa, cadı vb. şeyler geliyor anlamış değilim. İslam dininde de gayet açıkça belirtiliyor. İnsanlara belirli şeyler ile cinleri musallat edebiliyorlar diye biliyorum. Annem ve babam çok anlatırdı bana, ki onlar da uydurma şeyler söyleyecek insanlar değil.

Liyakatsiz yöneticiler
Cahil ve eğitimsiz halk
Devlet kurumlarında yolsuzluk
Particilik anlayışı
İslam

Yöneticiler İslam'ı kullanıyor. Cahil halk İslam yüzünden cahil. Particilik anlayışı diye bir şey yok, islama inanıyorsan başka partiye veremezsin Allah'ın emri. Yolsuzluk yok kardeşim Allah diyanetteki 150.000 çalışana öncelik verilmesinin hayırlı olacağını buyurmuştur.

Öyle bir şey olsa insan her sevmediği insanı büyü ile yıkmaya çalışır, şahsen ben nazara inanıyorum ama büyü gibi saçma sapan şeylere inanmıyorum.

Bilim neyi kanıtladı? Kanıtlamak nedir bilir misiniz? Sen kanıtladım dersin kanitlamaya çalıştığın adam onu ısıran sivrisineğe büyü yüzünden oldu der. Bilim dini kanıtlamaya çalışmaz. Bilim ve din birbirinden ayrı alanlar. Bilim dinle uğraşmaz ki kanıtlasın. Ugraşıyorsa da o bilim değildir. Din kendisine göre net bir şeydir. Kanıtlanmaya ihtiyaç duymaz. Bilim kanıtladı diye dolaşmayın ortalıkta.

Dostum peki yakınımın ölümden dönmesi bununla ilişkilendirilebilir mi benim almak istediğim cevap bu.

Ya abi hangi yüzyıldayız artık ya ciddimi'sin sen aga. Artık şunların gerçek olmadığını 5 yaşındakiler biliyor her bilgili genç biliyor boş konu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…