Komşum bana büyü yapabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Komşunuz karayollarına da hükmetmiş maşallah
Çok kel alaka şeyler bunlar, boş verin ve bu tür saçma şeylerle uğraşan insanlarla da iletişiminizi kesin bence.

Onunla iletişimimi kopardığım içinde mutluyum zaten hocam boş kafa bunlar.

Teşekkürler sizde de oluyor mu bilmiyorum ama büyü yoksa neden dua okuyayıma kaçıyorum.

Onunla iletişimimi kopardığım içinde mutluyum zaten hocam boş kafa bunlar.

Teşekkürler sizde de oluyor mu bilmiyorum ama büyü yoksa neden dua okuyayıma kaçıyorum.
Hocam büyü yoksa dua da okumayın ,hatta İslam dinine inanıyorsanız, inanmayı da kesin.

Büyünün varlığına inanmayan kişiler turnusolü olarak kullanılacak bir konu olmuş. Tabii, büyü dediğimiz kavram; asalar, cadılar, totemler, ışıklı mışıklı şovlar ve gizemli sözcükler ile servis edildiği için insanımıza, büyünün var olduğuna inanmak güç. Oysa büyü böyle bir şey değilidir.
Büyü ister inanın, ister inanmayın vardır.
Büyü ne için yapılır? Büyü genelde, bir insanın hastalanması için yapılır. Kişinin sakat kalması gibi şeyler de dahildir. Çoğu zaman, büyü bir çiftin; evli, nişanlı ya da sadece sevgili de olsa, arasını bozmak için yapılır. Büyü asalar ve sopalar ile gizemli sözcükler söyleyerek, mumlar ile yapılan bir şey değildir. Bu sadece Harry Potter, LOTR, Merlin gibi film&dizilerde olur.

Hocam diyelim benimle uğraşıyor bunun için hocayamı danışmalıyım para vs istemezmi çünkü bu işleri hayrına kimse yapmıyor.

Felak Nas okursanız bir şey yapamaz.

İ

İşin kötüsü hemen altımda oturuyor tavana bir şey sürerse diye korkuyorum xD.

Hocam diyelim benimle uğraşıyor bunun için hocayamı danışmalıyım para vs istemezmi çünkü bu işleri hayrına kimse yapmıyor.
Bir hoca(!) para ile bu işi yapıyorsa ister inanın ister inanmayın dün tüccarı bir onun bunun çocuğundan başka birisi değildir.
"Yalnız sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz." 1/5

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…