Komşum bana büyü yapabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evimizde çok şükür Kur'an-ı Kerim muska vs var aile üyelerimizin bazıları namazda kılar abdestsiz gezmemeye çalışırım her zaman.

Teşekkürler sizde de oluyor mu bilmiyorum ama büyü yoksa neden dua okuyayıma kaçıyorum.
Hocam ben yoktur demedim neden böyle bir soru sordunuz anlamadım. Bahsettiğim sureleri okumanız demek bunun için Allah'a sığınmanız demek. Başka bir varlıktan medet ummamalısınız zaten. Yani herhangi bir hocaya falan gitmenize gerek yok.

Büyü gibi zırvalara inanmayın artık. Yıl olmuş 2022 hala bunlara inanlar var. Bırakın bunları bilime güvenin.
Yıl 3000 oluncada bilim yerine başka bir şey çıkar ona inanırlar herhalde ,değil mi hocam?
Yılla ne alakası var inanmanın?

Nasıl oluyor anlatın bilelim?

Hocam büyü yoksa dua da okumayın, hatta İslam dinine inanıyorsanız, inanmayı da kesin.

Maalesef doğuştan beri islama inanıyorum sadece ibadetlerini yapmayan arada cumaya giden kimine göre Müslüman'ım kimine göre değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…