Komşum çok gürültü yapıyor

Türkiye çok yaşlı ülke statüsüne geçti. Böyle konuşmayın lütfen. Ayrıca 2 yaşındaki bebekten ses yapmamasını söyleyince susmasını bekliyorsan kusura bakma da hayalperestsin.
Çocukların hepsi 2 yaşında olmayabiliyor. 11 yaşındaki çocuk zıplasa top oynasa evde ne olacak? Türkler değil de suriyeliler ürüyor daha çok minimum 3 çocuk doğuruyorlar. Apartmanda yaşıyorsan birbirine saygı duyup ses yapmayacaksın gece gece. Bebeklerin susması beklenmez zaten ona anlayış gösterilir.

Polise şikayet etseniz de çok bir şey olmaz. En fazla rahatsızlık vermekten para cezası alırlar da gene de şikayet edebilirsiniz.

Benim de alt komşular çok ses yapıyor. Resmen özellikle alttan şiddetli bir şekilde tak tak tak diye sürekli vuruyor. Apartman dedikodusuna göre adamın psikolojisi bozukmuş. Kaç defa söylememe rağmen yine anlamayınca açıyorum Subwoofer'ı son ses bir süre sonra susuyor.

Alt komşudan eski oturduğum yerde bende çok çektim bilirim.

Anime ppli çok konuşma bence hayattan bihaber olduğun belli, Anime kızcıkları oyununu oynadığın mağarandan çıkıp biraz çimenlere dokun.

Çocuk bu ne yapsınlar? Hiç çocuk baktınız mı merak ediyorum.

Çocuğun nasıl duracağını bilmek için bakmak gerekmiyor. Kaldı ki alt komşumun küçük çocukları var ve ailesi çocuğa eğitimini vermiş gayet sakin. Üst komşumun 3 çocuğu var bağırış çağırış gidiyor uyarsam da değişmiyor.

Zaten nüfus azalıyor, bu neyin kafası? Çocuk yapmaktan iyice soğutun milleti.

Nüfus azalmıyor, nüfus artma hızı düşüyor.

Zaten nüfus azalıyor, bu neyin kafası? Çocuk yapmaktan iyice soğutun milleti.

Nüfus azalmıyor, nüfus artma hızı düşüyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…