Türkiye çok yaşlı ülke statüsüne geçti. Böyle konuşmayın lütfen. Ayrıca 2 yaşındaki bebekten ses yapmamasını söyleyince susmasını bekliyorsan kusura bakma da hayalperestsin.
Çocukların hepsi 2 yaşında olmayabiliyor. 11 yaşındaki çocuk zıplasa top oynasa evde ne olacak? Türkler değil de suriyeliler ürüyor daha çok minimum 3 çocuk doğuruyorlar. Apartmanda yaşıyorsan birbirine saygı duyup ses yapmayacaksın gece gece. Bebeklerin susması beklenmez zaten ona anlayış gösterilir.
Benim de alt komşular çok ses yapıyor. Resmen özellikle alttan şiddetli bir şekilde tak tak tak diye sürekli vuruyor. Apartman dedikodusuna göre adamın psikolojisi bozukmuş. Kaç defa söylememe rağmen yine anlamayınca açıyorum Subwoofer'ı son ses bir süre sonra susuyor.
Benim de alt komşular çok ses yapıyor. Resmen özellikle alttan şiddetli bir şekilde tak tak tak diye sürekli vuruyor. Apartman dedikodusuna göre adamın psikolojisi bozukmuş. Kaç defa söylememe rağmen yine anlamayınca açıyorum Subwoofer'ı son ses bir süre sonra susuyor.
Çocuğun nasıl duracağını bilmek için bakmak gerekmiyor. Kaldı ki alt komşumun küçük çocukları var ve ailesi çocuğa eğitimini vermiş gayet sakin. Üst komşumun 3 çocuğu var bağırış çağırış gidiyor uyarsam da değişmiyor.