Duvarlara mümkünse yalıtım yapmayı düşünebilirsin. Ayrıca bir çubuk & oklava yardımıyla yukarıya uyarı sinyali de gönderebilirsiniz, geçmiş olsun.![]()
Yalıtım işe yarar mı sizce.
Duvarlara mümkünse yalıtım yapmayı düşünebilirsin. Ayrıca bir çubuk & oklava yardımıyla yukarıya uyarı sinyali de gönderebilirsiniz, geçmiş olsun.![]()
Çocukların hepsi 2 yaşında olmayabiliyor. 11 yaşındaki çocuk zıplasa top oynasa evde ne olacak? Türkler değil de suriyeliler ürüyor daha çok minimum 3 çocuk doğuruyorlar. Apartmanda yaşıyorsan birbirine saygı duyup ses yapmayacaksın gece gece. Bebeklerin susması beklenmez zaten ona anlayış gösterilir.Türkiye çok yaşlı ülke statüsüne geçti. Böyle konuşmayın lütfen. Ayrıca 2 yaşındaki bebekten ses yapmamasını söyleyince susmasını bekliyorsan kusura bakma da hayalperestsin.
Benim de alt komşular çok ses yapıyor. Resmen özellikle alttan şiddetli bir şekilde tak tak tak diye sürekli vuruyor. Apartman dedikodusuna göre adamın psikolojisi bozukmuş. Kaç defa söylememe rağmen yine anlamayınca açıyorum Subwoofer'ı son ses bir süre sonra susuyor.
Bunu düşünmesi gereken veledin ailesi. Şikâyet eder keyfime bakarım, bana ne.O zaman konuşma. Ellerinde olan bir şey değil.
Anime ppli çok konuşma bence hayattan bihaber olduğun belli, Anime kızcıkları oyununu oynadığın mağarandan çıkıp biraz çimenlere dokun.Aynen dostum. Şu an savaş çıksa hepiniz savaşa gidecektiniz zaten. Kurtuluş savaşında bile binlerce kişi savaştan kaçtı.
Benden çalışıyor yoruluyorum? Ne tatlı canınız var ya. Küçücük çocuk. Benle böyle bir zihniyetle tartışmayı reddediyorum.
Çocuk bu ne yapsınlar? Hiç çocuk baktınız mı merak ediyorum.
Zaten nüfus azalıyor, bu neyin kafası? Çocuk yapmaktan iyice soğutun milleti.
Zaten nüfus azalıyor, bu neyin kafası? Çocuk yapmaktan iyice soğutun milleti.
Çocuk bu ne yapsınlar? Hiç çocuk baktınız mı merak ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.