Evde telefon yok ama internet var . Şöyle ki ben internet kullanıyorum fakat ISS'leri internetimin olduğuna ikna edemiyorum, TTNET'e geçmek istedim adamlar altyapınız yok dedi. Arıza olunca gelip tamir ediyorlar ama altyapımın varlığına ikna olmuyorlar.
Modemi söktüm ve mobilden bağlanıyorum modemi de değiştirip öyle deneyeceğim, yarın sabahtan yeni modemimi takıp son bir test edeceğim eğer hala kötü bir bağlantıya sahipsem genel merkeze gideceğim, bağlantı düzgünse bir süre daha idare edeceğim.
Modemi söktüm ve mobilden bağlanıyorum modemi de değiştirip öyle deneyeceğim, yarın sabahtan yeni modemimi takıp son bir test edeceğim eğer hala kötü bir bağlantıya sahipsem genel merkeze gideceğim, bağlantı düzgünse bir süre daha idare edeceğim.
ISS: Millenicom.
Paketim: 35Mbps.
Hız olarak 33-35Mbps alıyorum, net ne kadar destekliyor bilmiyorum. Modemi denemesi için bir arkadaşa verdiğimden maalesef istediğiniz xDSL değerlerini atamıyorum, yarın sabah istediğiniz verileri atacağım.
ISS: Millenicom.
Paketim: 35Mbps.
Hız olarak 33-35Mbps alıyorum, net ne kadar destekliyor bilmiyorum. Modemi denemesi için bir arkadaşa verdiğimden maalesef istediğiniz xDSL değerlerini atamıyorum, yarın sabah istediğiniz verileri atacağım.
Sanırım istediğiniz veriler bunlar. Dün akşam saatlerinde bir ekip gelip bakım yaptı sabah modemi taktığım zaman aldığım değerler bunlardı. Eskiden de bu hızı alıyordum ama Max RAT'e bu kadar yüksek değildi (35 civarıydı)
Sanırım istediğiniz veriler bunlar. Dün akşam saatlerinde bir ekip gelip bakım yaptı sabah modemi taktığım zaman aldığım değerler bunlardı. Eskiden de bu hızı alıyordum ama Max RAT'e bu kadar yüksek değildi (35 civarıydı)
İc tesisat yok disaridan gelen kablo direk modeme giriyor. Dolaptan gelen kablodan tam emin degilim gelen teknik servis baska bir yerden aktarma ile geldigi için altyapi gorunmuyor olabilir dedi.
Ekipler geldikten sonra kesilmeler devam ediyor mu?
- Hızı 25 sabitlet kesilme devam ediyorsa direkten gelen kabloyu kaliteli bir kabloyla yenilet.
- Eğer gene aynı sorun devam ediyorsa ISS değiştir.
Bu da benim hattım. İkimizinde SNR margin değeri düşük ama bende kopma olmuyor. Benim de elimden gelen bu.