Komunizm test sonuclarimizi paylasalim

Sen emperyalizm ile kapitalizmi karıştırıyor olabilir misin?
Mesela Amerika veya Kanada halkı "bizi kapitalizm sömürüyor" diyorlar mı?

Kapitalizm insanları sömürmez. İnsanlara serbest bir alan sunar. Rekabet çok olursa, insanlar alternatife erişerek en uygun hizmeti alırlar.
Çünkü serbest piyasada gelir vergisi de azdır. Dolayısıyla çok fazla şirket kurularak rekabet ortamı yaratılır. Rekabet olunca da, sömürmenin aksine seni kendisine çekebilmek için en iyi teklifi sunar.

Ama devlet tekelinde olursa, seni vergiler ile sömürür asıl.
Asıl sömürüyü vergilerle devlet yapıyor ama insanlar bunu göremiyor. %30 gelir vergisi var. Millet iş yapamıyor adam akıllı. Diğer vergileri saymıyorum bile..

Kapitalizm insanları sömürmez. İnsanlara serbest bir alan sunar. Rekabet çok olursa, insanlar alternatife erişerek en uygun hizmeti alırlar.

Nasıl yani kapitalizm insanları nasıl sö- sömürmüyor?
Kaynağını bekliyorum hala @89666

Sosyal demokrat sosyalizm diğer versiyonu olduğunu düşünüyorum özgürlükçü bile değiller bence.
Özgürlükçü olan kişi varsa Liberaller olduğunu düşünüyorum.

Arastirsana madem o kadar biliyorsun adami.

Ben bilmiyorum yalan yanlış bilgi verip millete sallamayı kesmeni istiyorum cokmu yazık oldu kafana İtalyan partizanlar tarafından idam edilmiştir ayrıca komunistler olup olunmadığı bilinmiyor.
Yalan yanlış bilgilerinin kaynağını bekliyorum @89666

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…