Komut istemindeki "Toast" yazıları

SleenzyY

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize merhabalar, komut istemini açıp Tab tuşuna bastığım zaman Toast ile alakalı bir şeyler çıkıyor. Aşağıya bırakıyorum. Bunlar nedir? MBAB ile arama yaptım hiçbir şey bulamadı. Sizde de var mı?
Bir de MBAB bilgisayarımı otomatik olarak 14:01'de taradı ardından 18 virüs buldu. Fakat ben daha 2 gün önce silmiştim, bir şey de indirmedim. İndirdiğim tek şey Google Chrome'di. Nereden gelmiş olabilir?
Bir de glass wire setupunu indirdim fakat uygulamayı kurmadım bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim, bende de çıktı. İnternette biraz aradım ama bulamadım. Kaspersky Internet Security ile tam tarama yapacağım. Sonucu bildiririm.

Zemana anti-malware tamamen güvenilir bir yazılım.
İndiriyorum o zaman.
Denedim, bende de çıktı. İnternette biraz aradım ama bulamadım. Kaspersky Internet Security ile tam tarama yapacağım. Sonucu bildiririm.
Saçma sapan bir şey hocam, virüs olduğunu söyleyen de var Windows için gerekli bir şey diyen de var.
Kaspersky Security Network'e katılmalı mıyım sizce?

Ya beni dinleyin.

Virüs değil bu. Windows uygulamalarının Toast simgeleri.
Bende de öyle.
Microsoft forumunda Microsoft personeli bunun virüs olabileceğini söylemiş.

Sence Microsoft çalışanı, Windows sisteminde olan dosyadan haberdar değil midir?

Personeli değil, MVP sadece.

Ve bu virüs falan değil. İnsanlara yanlış bilgi vermeyin.
Sadece Windows uygulamalarının Toast simgeleri!

Onlar normal. Bende de öyle. Virüs falan değil millet. Bunlar Windows uygulamaların toast simgeleri. Korkmanıza gerek yok .

Sende oluyor anladık, ama sende oluyor diye zararsız olacak diye bir şey yok.

Personeli değil, MVP sadece.

Ve bu virüs falan değil. İnsanlara yanlış bilgi vermeyin.
Sadece Windows uygulamalarının Toast simgeleri!
MVP'nin açılımı Microsoft Most Valuable Professional. Ayrıca ben kesinlikle virüs demedim. Olmadığından nereden emin olabiliyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…