Merhaba, Konazol şampuanını reçetesiz alınır mı? çünkü önceden reçete ile aldığımız için bilemiyorum. Konazol şampuanım zaten var fakat bitince tekrar reçeteye mi yazdırmam gerek yoksa reçetesiz alabilir miyiz? Şimdiden herkese hayırlı cevaplamalar.
Hocam o losyonları kullanmanızı önermem 3-4 tana bunun gibi losyonlar kullandım zamanında saçıma çok büyük zararlar verdi kaşıntı kepek yağlanma dökülme varsa bunlar beslenmeden kaynaklı losyonla bir yere kadar idare edersiniz ama ilerleyen zamanlarda keşke hiç kullanmasaydım dedirtiyor.
Şampuanlar iyi ama o verilen losyonlar kullandığın süre boyunca etki eder ve aşır zararlı saçlar için şimdi anlamazsın ama zaman geçtikçe dökülme başlayacak ve bu dökülme ne yaparsan yap geçmeyecek o zaman çok pişman olursun 3-4 tanesini kullandım verdikleri losyondan saçlarım bayağı bir inceldi ve döküldü kepek için şampuan o kadar zararlı değil ama losyon çok zararlı.
Dökülme için konazol ben de kullanmıştım bir ara. Doktor yazmıştı. Faydasından çok zararı oldu bana, sizin durumunuzu bilemiyorum. Kullandıktan sonra saçım daha çok dökülmeye başladı.
Hocam bende kullandım saçım dökülüyor dökülme sizde sürekli devam etti mi yoksa sonradan geçiyor mu benim kepek vardı ondan kullandım şimdi kepek yok ama saç telim inceldi saçım dökülüyor ne önerirsiniz çok kafaya taktım.
Hocam bende kullandım saçım dökülüyor dökülme sizde sürekli devam etti mi yoksa sonradan geçiyor mu benim kepek vardı ondan kullandım şimdi kepek yok ama saç telim inceldi saçım dökülüyor ne önerirsiniz çok kafaya taktım.
Bende durdu gibi ya. Ara sıra dökülüyor ama normal dökülme gibi sanırım. Açıkçası çok da kafama takıp umursamıyorum son zamanlar, size de öneririm. Olacağı varsa her şey olur. Hayat işte...