Daha fazla
Ben her zaman kondisyon bisikletinden yanayım. Hem ev için hem de yağlı bireyler için. Eliptik daha çok yüksek nabızlar aralığı için. Ama yağlı bir vücutta yakıt olarak ilk önce yağı kullandırmayı bilmek için düşük nabız başlamak gerekiyor. Daha sonra yüksek nabız aralıkları da yapılabilir. Kondisyon bisikletinde hem düşük nabız hem yüksek nabıza çıkma şansınız oluyor bu yüzden kondisyon bisikletini tercih ederdim. Annenizin kilosu kaç bir bilgim yok ama taşıma kapasitesine göre bütçenize uygun voitin en alt modelleri olmamakla birlikte yine de araştırma yapabilirsiniz. Ama en azından Voit markasının en düşük fiyatlı ürünü olmasın benim önerdiğimde olmayabilir. İkisinin ortasında bir ürün alabilirsiniz.
Bu açıklama çok güzel oldu. Kaç gündür araştırıyorum, bu şekilde açıklamaları nadiren bulabiliyorum. Birisi başka bir forumda "eliptik bir anda kas yapmana ve kalınlaşmaya sebep olur, kondisyonla başlamalısın." diye bir yorum yapmıştı. Genelde bu soruların cevabını ararken kullanıcıların bir kısmı eliptik bisiklet diyor, diğer kısmı kondisyon bisikleti diyor. Ama neden olduğunu söylemiyor. Nabız konusunda söylediklerinden sonra annemle konuştum. Kalp veya damarlarında sorun olduğunu ve ara sıra nabzının yükseldiğini söyledi. Bu da benim kondisyon bisikletini almam için önemli bir unsur oldu. Bu açıklamalarından dolayı ayrıca teşekkür ederim.