Wilson Fisk
Kilopat
Daha fazla
Ben her zaman kondisyon bisikletinden yanayım. Hem ev için hem de yağlı bireyler için. Eliptik daha çok yüksek nabızlar aralığı için. Ama yağlı bir vücutta yakıt olarak ilk önce yağı kullandırmayı bilmek için düşük nabız başlamak gerekiyor. Daha sonra yüksek nabız aralıkları da yapılabilir. Kondisyon bisikletinde hem düşük nabız hem yüksek nabıza çıkma şansınız oluyor bu yüzden kondisyon bisikletini tercih ederdim. Annenizin kilosu kaç bir bilgim yok ama taşıma kapasitesine göre bütçenize uygun voitin en alt modelleri olmamakla birlikte yine de araştırma yapabilirsiniz. Ama en azından Voit markasının en düşük fiyatlı ürünü olmasın benim önerdiğimde olmayabilir. İkisinin ortasında bir ürün alabilirsiniz.
Söyleyen kim bilmiyorum ama tamamen uydurma bir yorum yapmış. Sağdan soldan duyduğu bir bilgiyi nedenlerini bilmeden direk size aktarmış. Anatomi , Fizyoloji derslerini boşuna almışım. Kas eliptik bisikletle yapılıyormuş. Yıllardır boşuna ağırlık kaldırıyoruz demek ki. (!)Bu açıklama çok güzel oldu. Kaç gündür araştırıyorum, bu şekilde açıklamaları nadiren bulabiliyorum. Birisi başka bir forumda "eliptik bir anda kas yapmana ve kalınlaşmaya sebep olur, kondisyonla başlamalısın." diye bir yorum yapmıştı. Genelde bu soruların cevabını ararken kullanıcıların bir kısmı eliptik bisiklet diyor, diğer kısmı kondisyon bisikleti diyor. Ama neden olduğunu söylemiyor. Nabız konusunda söylediklerinden sonra annemle konuştum. Kalp veya damarlarında sorun olduğunu ve ara sıra nabzının yükseldiğini söyledi. Bu da benim kondisyon bisikletini almam için önemli bir unsur oldu. Bu açıklamalarından dolayı ayrıca teşekkür ederim.
Bunu diyen direk bana söylemedi. 1 yıl önce açılmış olan başka bir konuya, 1 yıl önce yapılmış bir yorumdu. Sanırım eliptik kolları falan çalıştırıyor diye öyle demiş olabilir bilemedim. Bende bu yorumu görünce merak edip belki bir bildiği vardır diye o foruma kayıt olup sordum, konu eski olunca yanıt alacağımı pek sanmıyorum ama bakalım. Kafamda netleştirdim tercihimi kondisyon bisikletinden yana kullanacağım. Ama bu aralar fiyatlar biraz tuzlu olduğu için bir süre piyasayı takip edeceğim belki güzel indirimler yakalarım. Voit'in her şehirde yetkili servisi olduğu için önermiştin. Voit dışında önerebileceğin başka markalar var mı?Söyleyen kim bilmiyorum ama tamamen uydurma bir yorum yapmış. Sağdan soldan duyduğu bir bilgiyi nedenlerini bilmeden direk size aktarmış. Anatomi , Fizyoloji derslerini boşuna almışım. Kas eliptik bisikletle yapılıyormuş. Yıllardır boşuna ağırlık kaldırıyoruz demek ki. (!)Taşikardi varsa mutlaka doktordan bilgi aldıktan sonra bisikleti kullanmalı. Bisiklete binebilme sıklığı ve bindiğindeki nabız aralığını öğrenerek kullanmalı. Bilginiz olsun.
Kendimde voitin diğer bir markası olan Dynamic var. Onun dışında Pro Fitness kullandım ama onlarda spor salonları için. Onun dışında kullanmadığım bir ürünü önermem doğru olmaz. Genelde her ay spor aletlerinde indirim oluyor. Yaklaşık 400-500 TL gibi bir fiyat indirim oluyor. Takipte kalırsan mutlaka yakalarsın.Bunu diyen direk bana söylemedi. 1 yıl önce açılmış olan başka bir konuya, 1 yıl önce yapılmış bir yorumdu. Sanırım eliptik kolları falan çalıştırıyor diye öyle demiş olabilir bilemedim. Bende bu yorumu görünce merak edip belki bir bildiği vardır diye o foruma kayıt olup sordum, konu eski olunca yanıt alacağımı pek sanmıyorum ama bakalım. Kafamda netleştirdim tercihimi kondisyon bisikletinden yana kullanacağım. Ama bu aralar fiyatlar biraz tuzlu olduğu için bir süre piyasayı takip edeceğim belki güzel indirimler yakalarım. Voit'in her şehirde yetkili servisi olduğu için önermiştin. Voit dışında önerebileceğin başka markalar var mı?
Voit teknik servisi, Dynamic markasının ürününe de bakıyor mu?Kendimde voitin diğer bir markası olan Dynamic var. Onun dışında Pro Fitness kullandım ama onlarda spor salonları için. Onun dışında kullanmadığım bir ürünü önermem doğru olmaz. Genelde her ay spor aletlerinde indirim oluyor. Yaklaşık 400-500 TL gibi bir fiyat indirim oluyor. Takipte kalırsan mutlaka yakalarsın.
Evet hocam. Zaten voit diye yazarsanız Dynamic marka ürünler satıldığınıda görürsünüz.Voit teknik servisi, Dynamic markasının ürününe de bakıyor mu?
Tamamdır çok yardımcı oldun şimdilik her şey için teşekkür ederim.Evet hocam. Zaten voit diye yazarsanız Dynamic marka ürünler satıldığınıda görürsünüz.
Rica ederim. Başka bir konu kafana takılırsa yazarsın yine bilgim varsa yardımcı olmaya çalışırım.Tamamdır çok yardımcı oldun şimdilik her şey için teşekkür ederim.
Voit garantisi varsa 2.el alınabilir. Spin bike alırsanız koltuğu biraz rahatsız ona çözüm bulmanız lazım. Şehrinizdeki servis durumuma göre seçim yapınız. 30-40 k verip almadığınız sürece ömürleri bindiğiniz süreye göre 2-3 senedir.Konuyu hortlatıcam ama. Hangisi iyidir? Dekatlonun bisikleti 14K olmuş.
1- https://www.hepsiburada.com/robx-e1...urus-kontrol-sistemi-p-HBCV00005EXDYH?sayfa=1
2- https://www.hepsiburada.com/dynamic-spinbike-kondisyon-bisikleti-pm-HBC000060F7F9
3- https://www.hepsiburada.com/yasomi-...kondisyon-egzersiz-bisikleti-pm-HBC000054Y5ZT
4- https://www.hepsiburada.com/yasomi-...-manyetik-egzersiz-bisikleti-pm-HBC000061GG16
5-https://www.hepsiburada.com/voit-redline-118u-kondisyon-bisikleti-pm-HB0000129R2I
Voit redline Sahibinden'de 7K ya satan var şu an sıfırı 17k fiyatlarında değer mi bilmiyorum.
Aklımda robx ve dynamic var. Volan ağırlığı kaliteleri nasıldır pedal ve genel kalitesi nelere dikkat etmek lazım?