Konftel Cam20 webcam alınır mı?

TheLunar

Hectopat
Daha fazla  
Trendyol'da fiyatı 1800TL şu an bu fiyata başka 4K webcam görmedim direkt siparişini verdim. bana webcam lazımdı ama sizce pişman olur muyum? 4K 30 FPS yazıyor özelliklerde ben 1080p 60 FPS olarak kullanacağım.

Trendyol'da fiyatı 1800TL şu an bu fiyata başka 4K webcam görmedim direkt siparişini verdim. Bana webcam lazımdı ama sizce pişman olur muyum? 4K 30 FPS yazıyor özelliklerde ben 1080p 60 FPS olarak kullanacağım.

Alınır ama driver sorunu var Techolay'da soruna çözümü attım. Onun dışında NVIDIA Broadcast programı kullanacaksan arada bir kamera donuyor nedeninini bilmıyorum GPU vs diyor 4060 Ti var sorun yaşıyorum galiba broadcastden doalyı onun dışında kalitesi cok güzel bence fiyatına göre. Geçen hafta sonu aldım 3 gündür kullanyıorum diyelim.

Alınır ama driver sorunu var Techolay'da soruna çözümü attım. Onun dışında NVIDIA Broadcast programı kullanacaksan arada bir kamera donuyor nedeninini bilmıyorum GPU vs diyor 4060 Ti var sorun yaşıyorum galiba broadcastden doalyı onun dışında kalitesi cok güzel bence fiyatına göre. Geçen hafta sonu aldım 3 gündür kullanyıorum diyelim.
Trendyol'da fiyatı 1800TL şu an bu fiyata başka 4K webcam görmedim direkt siparişini verdim. bana webcam lazımdı ama sizce pişman olur muyum? 4K 30 FPS yazıyor özelliklerde ben 1080p 60 FPS olarak kullanacağım.

Memnun musunuz hocam ben de düşünüyorum. Hobi amaçlı yayın falan açarım diye.
CAM10 mu alsam, CAM20 mi yoksa CAM20 nin fiyatına Logitech C922 buldum 2.elde. Onu mu alsam kararsız kaldım.
Cam20 1080p 60fps veriyor değil mi?

Ayrıca cam20 default halinde geniş açı çektiği için işime gelmiyor. Beni yakından çekmesi lazım yani ben hariç etrafın fazla gözükmemesi lazım. Bunun için kamerayı yakınlaştırırsam da kaliteyi bozuyor. Ne yapsam bilemedim, yayını yaptığım uygulamadan çerçeveyi küçültsem olur mu sizce?

Memnun musunuz hocam ben de düşünüyorum. Hobi amaçlı yayın falan açarım diye.
Cam10 mu alsam, cam20 mi yoksa cam20'nin fiyatına Logitech C922 buldum 2.elde. Onu mu alsam kararsız kaldım.
Cam20 1080p 60FPS veriyor değil mi?

Ayrıca cam20 default halinde geniş açı çektiği için işime gelmiyor. Beni yakından çekmesi lazım yani ben hariç etrafın fazla gözükmemesi lazım. Bunun için kamerayı yakınlaştırırsam da kaliteyi bozuyor. Ne yapsam bilemedim, yayını yaptığım uygulamadan çerçeveyi küçültsem olur mu sizce?

Kesinlikle bulaşmayın OBS'de canlı yayınımın ortasında kamera donuyordu üstüne bağlantı ve driver sorunları var driverı çözüyorsun bu sefer bağlantı (yazıcı) girişiyle usb 2.0 oluğu için kabloyu bağladıktan bir süre sonra bağlanıyordu acayip geçikme vardır önermiyorum kesinlikle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı