Konica Minolta Dimage X60 kırık ekran değiştirilebilir mi?

Doctor_Deniz27

Kilopat
Katılım
29 Ocak 2016
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, bende bir Konica Minolta dimage X60 model bir kamera var, kullanıyordum ve sorunsuz bir şekilde devam ediyordum. Dün maalesef cebimden düşürdüm, kontrolünü sağladığımda ise sadece ekranın kırıldığını ve fotoğraf çekerken bir problem yaşamadığımı gördüm. Şimdi size sorum şu, bu ekranı değiştirmenin bir yolu var mıdır?
 
Merhaba, Bahsettiğiniz makinanın aynısından geçen hafta bit pazarında ikinci el buldum ve aldım. Amacım koleksiyon yapmak ama ekranı kırık olduğu çalışıp calismadıgını bilmiyorum. Sizdeki kırık ekranın resmini atabilir misiniz?
 
Satın alma niyetim tabii yok. Bendeki cihazın sadece pili var, şarj cihazı ve adaptör yok. Hicbiryerde bulamadım. Haliyle de çalışıyor mu test etme imkanı yok. Ekran kırık halde calişabilir mi onu merak ettim sadece.
 
Kusura bakmayın, bende şarj aleti var. Ankara'da yaşıyorum, eğer size uygunsa bana Instagram üzerinden ulaşabilirsiniz, kamerayı şarj edip size kontrolünü sağlamayı deneyebilirim. Müsait olunca size fotoğraf yollayacağım
 
Eyvallah hocam, sağolun. Ekranın fotoğrafını ekte paylaşıyorum. Kasa kozmetik olarak cok temiz. Kompakt ve minimal bir tasarım var, çalışırsa çok güzel olur.
 

Dosya Ekleri

  • IMG20240422230106.jpg
    IMG20240422230106.jpg
    196,8 KB · Görüntüleme: 6

Yeni konular

Geri
Yukarı