Ben olsam elimde imkan varsa bilgisayar alırım bana göre bilgisayar konsoldan daha kullanışlı ama siz bilirsiniz.Arkadaşlar bildiğiniz üzere bilgisayar fiyatları uçtu bu devirde 2. el konsol almak mantıklı mıdır? Bilgisayarlar pahalı ama oyunlar ucuz, konsol bilgisayara göre daha ucuz ama oyunları pahalı. Sizce ne yapılmalı?
biliyorum fakat konsol fiyatına olan bilgisayarlar genellikle anca cs valorant gibi oyunları oynatıyor.Bilgisayarı her yönde kullanabileceğin için bence bilgisayar daha mantıklı.
Biliyorum fakat konsol fiyatına olan bilgisayarlar genellikle anca CS Valorant gibi oyunları oynatıyor.
ps4 ve xbox one s den bahsediyorum. zaten yeni nesil alcak para olsaydı bu konuyu açmazdım.Hangi konsoldan bahsediyorsunuz? Eğer niyetiniz yeni nesil konsol almaksa o fiyata şu an parça parça toplamanız zor ama harika hazır sistemler alabilirsiniz ama niyetiniz PS4 veya Xbox One S almaksa o fiyatlara dediğiniz gibi CS Valorant oynatan sistemler var. Lütfen bütçe belirtiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.