Konsol almak

Vaazs

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Döviz
Yok ekran karıt yok işlemci yok bilmem ne... Yahu bu nedir ya. 2. el PS4 alacağım ne alayım bilmiyorum. Şöyle doya doya Ultra grafiklerde mis gibi oyun oynayamadım. Şimdi sistem toplasam o parayı versem yazık günah. Oyun takası yerler falan var, alır oynar değişirim mis gibi. Online hiçbir oyunla işim yok, PC'den oynuyorum onları zaten. G41MXE anakartlı Q9400 işlemcili bir sistem var yetiyor o işlere. Hangisini alayım ve neden almalıyım biraz bilgi verebilir misiniz? Pro farkı falan nedir ne değildir.

Yok ekran karıt yok işlemci yok bilmem ne... Yahu bu nedir ya. 2. el PS4 alacağım ne alayım bilmiyorum. Şöyle doya doya Ultra grafiklerde mis gibi oyun oynayamadım. Şimdi sistem toplasam o parayı versem yazık günah. Oyun takası yerler falan var, alır oynar değişirim mis gibi. Online hiçbir oyunla işim yok, PC'den oynuyorum onları zaten. G41MXE anakartlı Q9400 işlemcili bir sistem var yetiyor o işlere. Hangisini alayım ve neden almalıyım biraz bilgi verebilir misiniz? Pro farkı falan nedir ne değildir.
Benim bildiğim kadarıyla PS4 cihazlarda fan sesi ve ısınma sorunu var :/

PS4 Slim - 1080p 60-30 FPS oynatır.
PS4 Pro 4K 60 FPS sabit oynatır. Tabii TV 4K destekliyorsa.
Ayrıca paralı aldığın oyunlari Online oynaman için PS Plus üyeligi alman lazım. 1 ay, 3 ay, 12 ay olarak satılıyor. Bence en karlisi 12 ay olan. 240 tlydi sanırsam. Bir kere veriyorsun parayı aylık odemene gerek kalmıyor + olarak her ay 2 ya da 3 tane bedava oyun veriyor. + olarak da ekstra oyun indirimlerinden faydalanabiliyosun. Bende PS4 Slim 1 TB var. Gayet memnunum şu an. Tek memnun olmadığım konu oyun fiyatları. Ha arada güzel indirimler oluyor mesela bu hafta The Witcher 3 tüm DLC paketleri ile birlikte 50 TL'ye aldım.
Xbox seriesi hiç bilmiyorum. SSD kullanıyor sanırsam. + olarak Game Pass var.

Son düzenleme:
PS4 Slim - 1080p 60-30 FPS oynatır.
PS4 Pro 4K 60 FPS sabit oynatır. Tabii TV 4K destekliyorsa.
Ayrıca paralı aldığın oyunlari Online oynaman için PS Plus üyeligi alman lazım. 1 ay, 3 ay, 12 ay olarak satılıyor. Bence en karlisi 12 ay olan. 240 tlydi sanırsam. Bir kere veriyorsun parayı aylık odemene gerek kalmıyor + olarak her ay 2 ya da 3 tane bedava oyun veriyor. + olarak da ekstra oyun indirimlerinden faydalanabiliyosun. Bende PS4 Slim 1 TB var. Gayet memnunum şu an. Tek memnun olmadığım konu oyun fiyatları. Ha arada güzel indirimler oluyor mesela bu hafta The Witcher 3 tüm DLC paketleri ile birlikte 50 TL'ye aldım.
Xbox seriesi hiç bilmiyorum. SSD kullanıyor sanırsam. + olarak Game Pass var.
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ama Witcher mı kaldı ve en sevmediğim oyun diyebilirim. 2 kere zorla oynamaya çalıştım oynayamadım. 4K takıntım yok, 1080p IPDS Monitör ile oynayacağım.
Xbox alın bence. Game Pass var.
Xbox alın bence. Game Pass var.
XBox araştırıyorum bu Game Pass olayını inceliyorum teşekkürler.
Eğer exc oyunlar önemli değilse Xbox Series S daha mantıklı olur.
Exc oyunlar önemli ama eskisi kadar değil bakıyorum.

Son düzenleme:
Yerimizde olsam Xbox alırdım. Çünkü Game Pass sisteminde mükemmel oyunlar var ve fiyatı da ucuz.

Yerimizde olsam Xbox alırdım. Çünkü Game Pass sisteminde mükemmel oyunlar var ve fiyatı da ucuz.
Yarın hepsiburada'da kasım indirimi var bekliyorum, fiyat iyi olursa sıfır alacağım. İthalatçı garantili gelenler açık geliyormuş ve dönüştürücü prizden nefret ederim. Biraz detaylı inceledim, Game pass olayı bildiğin onlarca Playstation parasına bedel ve daha fazla. Yıllarca milleti kazıklayan Playstation'a iyi darbe olmuş. Forza oynamak için bile alınır. Karar verdim Xbox series S alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı