Konsol gümrük vergisi düşüşü Amazon UK'yi etkiler mi?

Amazon.co.uk sitesinden PS5 ve 2. Dualsense sipariş edeceğim, @benisec_benisec gümrük vergisi %50 iken 299+kargo=340 Sterlin fiyata yaklaşık 120 Sterlin gümrük ödemiş, ben kaç öderim? Bir de İngiltere ile ticaret anlaşması imzaladık diye bir şey duydum, etkiler mi?
Amazon, ödeyeceğiniz bedelleri zaten size gösteriyor.

Dualshock 5'lerin Adaptive Triggerları kısa süre içerisinde bozuluyor diyorlar, yurt dışından garantisiz almak için biraz bekleyin derim :/ Etkilememe ihtimali var, zaten olduğundan daha düşük vergi kesiyordu Amazon. Belki biraz düşer veya iade alırsınız ama zannetmiyorum, 300 Sterlin için eğer Amazon alışverişinde KDV ve ÖTV kesilmiyorsa 60 Sterlin vergi olması lazım, üstünü Amazon size iade eder. Ama gümrüğe ÖTV ve KDV eklenecekse (Toplam vergi oranı %70 oluyor) 120 Sterlin'i zaten bulur bana kalırsa. Her şekilde bekleyip görmekte fayda var.

Dualshock 5'lerin Adaptive Triggerları kısa süre içerisinde bozuluyor diyorlar, yurt dışından garantisiz almak için biraz bekleyin derim :/ Etkilememe ihtimali var, zaten olduğundan daha düşük vergi kesiyordu Amazon. Belki biraz düşer veya iade alırsınız ama zannetmiyorum, 300 Sterlin için eğer Amazon alışverişinde KDV ve ÖTV kesilmiyorsa 60 Sterlin vergi olması lazım, üstünü Amazon size iade eder. Ama gümrüğe ÖTV ve KDV eklenecekse 120 Sterlin'i zaten bulur bana kalırsa. Her şekilde bekleyip görmekte fayda var.
2 yıl Amazon garantisi var. 1 ay içinde iade edebiliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı