Merhabalar arkadaşlar PS5 veya Xbox için monitör düşünüyorum da tavsiye veya gerek var mı dır TV'den monitöre geçişe ve monitör olacaksa 2 konsol için de 2K 4K vs hangi monitör tercih edilebilir? Şimdiden sağ olun.
Merhabalar arkadaşlar PS5 veya Xbox için monitör düşünüyorum da tavsiye veya gerek var mı dır TV'den monitöre geçişe ve monitör olacaksa 2 konsol için de 2K 4K vs hangi monitör tercih edilebilir? Şimdiden sağ olun.
Eğer rekabetçi oynayacaksa büyük ekran olması dezavantaj ve 4 k olmayabilir aldığı TV dezavantaj şu adam sağını solunu köşeyi görmek için kafasını çevirmek zorunda monitör de sadece göz.
Eğer rekabetçi oymayacaksa büyük ekran olması dezavantaj ve 4 k olmayabilir aldığı TV dezavantaj şu adam sağını solunu köşeyi görmek için kafasını çevirmek zorunda monitör de sadece göz.