Konsol için monitör mü TV mi?

Hocam şöyle ki; monitörde yüksek tazeleme hızlı ürünlere ulaşmak daha kolay (144/165/240 Hz) gibi, TV'ler sıklıkla standart 60 Hz frekansa sahiptir. Dolayısıyla senin için ekran boyutu ve çözünürlüğün mü yoksa tazeleme hızının mı daha önemli olduğuna karar vermelisin. Yeni nesil konsolların tadını çıkarmak için yüksek tazeleme hızlı monitörler daha iyi bir seçenek gibi duruyor.

Ha, 4K ve en az 144 Hz frekanslı bir monitör alınamaz mı, elbette alınabilir ama çok çok tuzlu olduğunu görürsün piyasaya bir göz atarsan bu kombinin.

Ekranı konumladıracağın yer ve oturduğun yerin arasındaki mesafeye göre seçmen en mantıklısı. Eğer aradaki mesafe Max 2-3 metre ise 32" bir monitör çok rahat işini çözer ve rahat hissettirir ama fazlası rahatsız eder. Fakat 3 metreden fazlası varsa keyifli bir şekilde tadını çıkartabilmek için TV alman yararına olur.

Merhabalar arkadaşlar PS5 veya Xbox için monitör düşünüyorum da tavsiye veya gerek var mı dır TV'den monitöre geçişe ve monitör olacaksa 2 konsol için de 2K 4K vs hangi monitör tercih edilebilir? Şimdiden sağ olun.

Monitör al monitör vallahi almayacaksın diye streslendim burada al şu monitörü Allah'ım herkes TV diyor

Konsol için TV daha iyi olur. Zaten zevki burada.

TV derim ben. Standarttan çıkıp biraz daha iyi modellere baktığınızda 100 Hz ekran yenileme hızı olan modeller bulunuyor. Özellikle yeni nesil konsollar belirili oyunlarda yüksek FPS'lere çıkmaya olanak sağlıyorlar. 100 Hz tazeleme oranlı TV'ler de alternatif olabilir sizin için :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı