Rekabetçi oyunlar nadiren oynarım benim için önemli olan görüntünün keskinliği, renk kalitesidir. Sizce konsol için TV'mi alınmalı monitör mü? TV alırsam 32-40, monitör alırsam 27-32 inç arası almayı düşünüyorum, yani orta mesafeden bakacağım. Sadece konsol için kullanacağım bütçem 4-6 bin arası hangisi daha uygundur veya F/P'dir?
Dostum o bütçe aralığında televizyonların görüntü kalitesi ortalamanın altında kalıyor. Bizde Fobem marka var mutfakta duruyor. İnanın görüntü kalitesi rezalet. O bütçe için monitör mantıklı olur kesinlikle.
Dostum o bütçe aralığında televizyonların görüntü kalitesi ortalamanın altında kalıyor. Bizde Fobem marka var mutfakta duruyor. İnanın görüntü kalitesi rezalet. O bütçe için monitör mantıklı olur kesinlikle.
Peki bu bütçe aralığında öneriniz var mı? 60 hz olması yeterli görüntü kalitesi ve renkleri iyi olsun birde abartıya kaçmayacak şekilde ekranı biraz büyük olursa iyi olur.
Peki bu bütçe aralığında öneriniz var mı? 60 hz olması yeterli görüntü kalitesi ve renkleri iyi olsun birde abartıya kaçmayacak şekilde ekranı biraz büyük olursa iyi olur.
Xiaomi Mi 27 XMMNT27HQ Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Bu ürün işinizi rahat rahat görecektir isterseniz rekabetçi oyunlar için kullanabilirsiniz isterseniz hikaye oyunları için kullanabilirsiniz epey üzerinden bütçenize uygun monitörü bulabilirsiniz.