Konsol için TV vs monitör

591529

Hectopat
Makaleler
1
Rekabetçi oyunlar nadiren oynarım benim için önemli olan görüntünün keskinliği, renk kalitesidir. Sizce konsol için TV'mi alınmalı monitör mü? TV alırsam 32-40, monitör alırsam 27-32 inç arası almayı düşünüyorum, yani orta mesafeden bakacağım. Sadece konsol için kullanacağım bütçem 4-6 bin arası hangisi daha uygundur veya F/P'dir?

Hocam rekabetçi için 27 inç üstüne çıkmanızı önermem ama eğer geriye yaslanıp hikayede akışına oynayacağım diyorsanız 40 inç alınabilir.

Dostum o bütçe aralığında televizyonların görüntü kalitesi ortalamanın altında kalıyor. Bizde Fobem marka var mutfakta duruyor. İnanın görüntü kalitesi rezalet. O bütçe için monitör mantıklı olur kesinlikle.

Hocam rekabetçi için 27 inç üstüne çıkmanızı önermem ama eğer geriye yaslanıp hikayede akışına oynayacağım diyorsanız 40 inç alınabilir.
Odam biraz küçük 40 inçin büyüklüğü rahatsız eder. Rekabetçi oyun çok oynamam.
Dostum o bütçe aralığında televizyonların görüntü kalitesi ortalamanın altında kalıyor. Bizde Fobem marka var mutfakta duruyor. İnanın görüntü kalitesi rezalet. O bütçe için monitör mantıklı olur kesinlikle.
Peki bu bütçe aralığında öneriniz var mı? 60 hz olması yeterli görüntü kalitesi ve renkleri iyi olsun birde abartıya kaçmayacak şekilde ekranı biraz büyük olursa iyi olur.

Peki bu bütçe aralığında öneriniz var mı? 60 hz olması yeterli görüntü kalitesi ve renkleri iyi olsun birde abartıya kaçmayacak şekilde ekranı biraz büyük olursa iyi olur.
Dostum onun için bütçeni belirtip ayrı bir konu açman senin için çok daha iyi olur. Ayrıca o fiyata 120HZ 1ms monitör bulunur.

Bende bunun Curved - VA modeli var memnunum, yukarıdaki curved olmayan IPS panel.
Hocam, gayet güzel görünüyor istediğim gibi. Fakat bu paraya 1080p olması biraz canımı sıktı. Bu paraya bu kalitede 2K monitör yok mu?

Bu ürün işinizi rahat rahat görecektir isterseniz rekabetçi oyunlar için kullanabilirsiniz isterseniz hikaye oyunları için kullanabilirsiniz epey üzerinden bütçenize uygun monitörü bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı