Konsol mu bilgisayar mı?

yaraliordek

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Halihazırda çok zayıf bir bilgisayara sahibim. 2010 yılı sonrası oyunlarını oynamak eziyet gibi; siz düşünün artık. 6.500 TL ile bir hazır sistem almayı düşünüyordum; ama daha düşük bir fiyata Xbox One S alabilirim. Sizce hangisi daha mantıklı eğer konsol almam gerekirse Game Pass nedeniyle Xbox'u tercih edeceğim. Yalnız şöyle bir sorun var daha önce hiç konsol kullanmadığım için ekstradan bir soru sormam gerekiyor konsol alırsam konsolu kullanabilmem için televizyon şart mı? Yoksa bilgisayara bağlamak gibi bir şey var mı?

Elinizdeki bütçeye bakacak olursak Xbox One S ten ziyade Series S tercih edilmeli. Gerek performans bakımından gerek yeni nesil açısından daha çok verim alabilirsiniz. Aynı zamanda Game Pass denilen muhteşem bir olay var çok ucuz bir fiyata yüzlerce oyuna erişebiliyorsunuz zaten bu devirde 6.500 TL lik pc de çoğu oyunu oynayamazsınız. Kesinlikle Series S.

Televizyon şart değil. Monitör ya da HDMI ile giriş destekleyen her ekran olur. Amacın sadece oyun ise 6.5K PC sana Xbox performansı vermez ama ben oyun değil başka şeyler de yaparım diyorsan PC almalısın.

Monitöre bağlayıp kullanabilirsin. Tek derdin oyun ise konsol alabilirsin. Bak sadece oyun diyorum, Google'a girmeyi bile unut. İşin içine ekstra istekler giriyorsa kesinlikle PC.

Google'a girebilecek bir bilgisayarım olduğu için oyun oynama ihtiyacımı konsol ile karşılamayı düşünüyorum.

Arkadaşın söylediği gibi tek derdin oyun ise o bütçelere bende konsol öneririm. Fakat Xbox One S yerine daha güncel olan Xbox Series S'i tavsiye ederim. Hem geleceğe dönük hem de yeni nesil bir tercih olur.

Yarın Amazon'da PS5 stokları yenilencek indirimli oradan alabilirsiniz hızlı olursanız.
Saat: 15:00

https://www.hepsiburada.com/microso...7-microsoft-turkiye-garantili-p-HBV00000HUG8F bu daha mantıklı olmaz mı 2 Controller var ve 1 TB.

Eğer bu seçimi ben yapacak olsaydım kesinlikle konsol tercih etmezdim. Bana göre oyunlar modlanarak vanilla halinden daha iyi konuma gelebiliyor. Oyundan daha iyi mod geliştirenler var. Konsolda bunlardan mahrum kalıyoruz. Oyunun kendisinde dil yaması yoksa Türkçe yama da yüklenemiyor diye biliyorum. Roleplay olayının silinmesi (SAMP, MTA vb.) oyun oynamamam için bir sebep. Hatta oyun konsolunda Discord gibi önemli bir platformun resmi desteği yok diye de duymuştum.

Konsollar hakkında bilgim yok. Sadece PS3 ile çok az oynadım. O yüzden tam olarak bir şey diyemeyeceğim. Oynadığınız oyunlara da bağlı, 6.500 TL bütçeyle alınan bir bilgisayarla RDR2 gibi oyunlardan tam olarak zevk alınamayacağını düşünüyorum. Benim oynadığım oyunlar genel olarak daha az sistem istiyor.

Ama bu şartlar size göre değişebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…