Konsol önerisi

fede.chiesa28

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 3 3200g RX 570 4GB 8GB RAM RMP 500-80P PSU RAMPAGE RAİDER KASA
Merhaba, bilgisayarımı ikinci el satıp konsol almak istiyorum. Biraz daha ömrü olan GTA 6 oynatacak kasma donma olmayacak bir şey istiyorum. Fiyat tarafında da ucuz olsa iyi olur. Bilgisayarımın sistem özellikleri:
Ekran kartı: Radeon RX 570 series.
CPU: AMD Ryzen 3 3200G with Radeon Vega Graphics.
RAM: 8
CPU Speed: 4 GHz.
Başka unuttuğum bir şey yoktur inşallah 😁 kaça satarım? Konsolu monitöre bağlayacağım için monitörü satmayı düşünmüyorum.

Merhaba, bilgisayarımı ikinci el satıp konsol almak istiyorum. Biraz daha ömrü olan GTA 6 oynatacak kasma donma olmayacak bir şey istiyorum. Fiyat tarafında da ucuz olsa iyi olur. Bilgisayarımın sistem özellikleri:
Başka unuttuğum bir şey yoktur inşallah 😁 kaça satarım? Konsolu monitöre bağlayacağım için monitörü satmayı düşünmüyorum.

Hocam bende PlayStation 5 var aldığımda bu kadar pahalı değildi ama bütçen varsa almanı tavsiye ederim kasma donma gibi bir sorunla karşılaşmadım bir de bildiğim kadarıyla yanlış biliyor olabilirim PlayStation 5 Pro modeli çıkıyormuş GTA 6 gibi oyunlar için biraz daha bekleyip onu da alabilirsiniz.

Konsol alma bilader GTA 6 çıkacağı vakit muhtemelen PS6'da çıkar hiç bilgisayarını harcama, PS5'te kaldırmaz zaten GTA 6 eşşek kadar alan kaplar lakayık konuşulacak olursa.

Kasa, güç kaynağı, ram markası, anakart bunları unutmuşsunuz :)

Konsol alma bilader GTA 6 çıkacağı vakit muhtemelen PS6'da çıkar hiç bilgisayarını harcama, PS5'te kaldırmaz zaten GTA 6 eşşek kadar alan kaplar lakayık konuşulacak olursa.
PS5 mi kaldırmayacak GTA6'yı? Adamların amacı zaten kısa sürede çok satmak, PS5'i olan kişiler bile oynayamayacaksa zaten GTA6 satmaz ki, sırf bir oyun için gidip PS5 Pro falan mı alacaklar?

Kasa, güç kaynağı, RAM markası, anakart bunları unutmuşsunuz :)

PS5 mi kaldırmayacak GTA6'yı? Adamların amacı zaten kısa sürede çok satmak, PS5'i olan kişiler bile oynayamayacaksa zaten GTA6 satmaz ki, sırf bir oyun için gidip PS5 Pro falan mı alacaklar?

Türk Milleti ancak WinRAR'a falan para veriyorsa depolama alanı yüksek bir cihaz alır. Eminim ki PS5 kullanıcılarının yarısından çoğu 500 GB olan modeli kullanıyor ve içinde de 4-5 oyun var, en büyük örnek ilkokul arkadaşım :D

Kasa: Rampage Raider.
Güç kaynağı: Rampage rmp 500-80P
RAM markası: Ballistix.
Anakart: MSI 350M Pro-e
Bir de SSD var: Crucial 128 GB.
Kavye ve mouse de satmayı düşnüyorum,
Klavye: Gamemax G530qu.
Mouse: Everest SM700.

Kasa, güç kaynağı, RAM markası, anakart bunları unutmuşsunuz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı