Okan Buruk gitmeli

Hocam artık diyecek bişey bulamıyorum. Umarım hayattasınızdır. :)
Ne yaptın o kadar kolay öldürme beni ya :D.

Şaka bir yana, Okan'ın kovulduğunu herkesin görmesi dileğiyle. Gerekirse Fenerbahçe şampiyon olsun bu sene ama Okan kovulsun. Başka türlü kovulacağı yok çünkü. Yönetim de aynı şekilde. Fener şampiyonluğunda kolkola kovulurlar. Lig şampiyonluğuna tüm sorunları görmezden geliyor basiretsiz yönetim.

Şaka bir yana, Okan'ın kovulduğunu herkesin görmesi dileğiyle. Gerekirse Fenerbahçe şampiyon olsun bu sene ama Okan kovulsun. Başka türlü kovulacağı yok çünkü. Yönetim de aynı şekilde. Fener şampiyonluğunda kolkola kovulurlar. Lig şampiyonluğuna tüm sorunları görmezden geliyor basiretsiz yönetim.
Juventus'la eşleştik şahsen ben deplasmanda yenilgi içerde beraberlik görüyorum. Ha galibiyet olsa da bişey değişmez her türlü gitsin.

Estağfurullah hocam Allah uzun ömürler versin size. Sağlıkla yaşayın. Sadece ortalıklarda görünmüyordunuz dedim herhalde Okan'ın harika taktiklerinden dolayı depresyona girdi aslan hocam diye düşündüm ufak bir şaka yapayım dedim. 😜😄

Estağfurullah hocam Allah uzun ömürler versin size. Sağlıkla yaşayın. Sadece ortalıklarda görünmüyordunuz dedim herhalde Okan'ın harika taktiklerinden dolayı depresyona girdi aslan hocam diye düşündüm ufak bir şaka yapayım dedim. 😜😄
Amin, cümleten. Forumda aktifim aslında her maç yorumlarında varım, ortalıkta göremeyen bendim aslında :D Neyse.

Okan'ın sığırpress'ten başka bir şey bilmemesi insanın gözünü kanatıyor gerçekten. City maçında ilk yarı bitince kapattım direk televizyonu zaten. Ne göze hoş gelen futbol var, ne de zevk var. Maçları izlememeyi düşünüyorum da olmuyor işte, parayı bırak bu sevdadan ayrı kalmaya gönlüm el vermiyor.

Juventus'la eşleştik şahsen ben deplasmanda yenilgi içerde beraberlik görüyorum. Ha galibiyet olsa da bişey değişmez her türlü gitsin.
Okan şu ana kadar bütün ölüm-kalım maçlarında kaldı. Bu eşiği geçerse döngüyü kırmış olacak aslan parçası. Ama bir umut veriyor mu? Cevabı ben dahil tüm taraftarlar biliyor.

Juventus maçı demişken, o Kış Gecesi Rüyası neydi öyle be? O zaman tabi başımızda teknik direktörümüz vardı. Anadolu'dan topladığı amatör üç beş kondisyoner, analiz ekibimiz yoktu. İşinin başında bilgisi olan insanlar vardı. Nerden, nereye... Ben gidip bir Juve maç özetini izleyeyim, en azından gözüm biraz futbol görsün uzun bir aradan sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı