Konsol önerisi

Daha fazla  
İyi sosyaller herkese.
Konsol almayı düşünüyorum ithalatçı garantili sıfır fakat PS5 Pro mu yoksa Xbox Series X mi alsam karar veremiyorum. Açıkçası PS5 Pro yurt dışı hali bile çok da ucuz değil ve bildiğiniz üzere pek farkı yok diğer konsollardan. GTA 6 için düşünüyordum daha çok PS5 Pro'yu. Bir diğer problem de şu ki televizyonum da PS5 Pro'nun tüm özelliklerini oynatacak kadar donanımlı değil. Ama aklım da almışken en iyisini al diyor. Bu yüzden kararsız kaldım tavsiye verebilecek birileri varsa çok sevinirim.

PS5 Pro yerine ikinci el PS5 al GTA6 çıkmasına yakın sonra oynayıp sat direkt. PS5 Pro parasına o cihazın 3 4 katı güçte bir bilgisayar alırsın.
Hocam ikinci el düşünmüyorum ve pro yu almazsam Xbox daha makul geliyor. Gamepass vs. avantajları da var bildiğiniz üzere. Ayrıca yurt dışı ürün alacağım. Pro ya 50 bin tl vermeyi düşünmüyorum tabiki

Hocam ikinci el düşünmüyorum ve pro yu almazsam Xbox daha makul geliyor. Gamepass vs. avantajları da var bildiğiniz üzere. Ayrıca yurt dışı ürün alacağım. Pro ya 50 bin tl vermeyi düşünmüyorum tabiki
Series X iyidir ama yurtdışı fiyatı bile akıl işi değil.

Yurt dışından alabileceksen PS5 Pro al derim. 4k TV şuan kullanmıyor bile olsan günün birinde illaha alırsın diye düşünüyorum fiyatları aşırı pahalı değil. Ama eğer Pro almam dersen de PS5 Slim kasa öneririm. Xbox bana çok anlamlı bir konsol gibi gelmiyor açıkçası bilgisayardan hiçbir farkı yok eğer bilgisayarınız varsa. Bunun gibi açılan çok konu var oralara da bakıp fikir almanızı tavsiye ederim.

Yurt dışından alabileceksen PS5 Pro al derim. 4k TV şuan kullanmıyor bile olsan günün birinde illaha alırsın diye düşünüyorum fiyatları aşırı pahalı değil. Ama eğer Pro almam dersen de PS5 Slim kasa öneririm. Xbox bana çok anlamlı bir konsol gibi gelmiyor açıkçası bilgisayardan hiçbir farkı yok eğer bilgisayarınız varsa. Bunun gibi açılan çok konu var oralara da bakıp fikir almanızı tavsiye ederim.
PS5’in bilgisayara olan avantajı nedir?

18 22k arası iyi diye düşünüyorum hocam açıkçası
Yapma hocam o paraya 7500F - RX 7600 sistem toplarsın Series X’i gömer.

Size de iyi sosyaller. İthalatçı garantili ürün almak risktir. Daha önce çok fazla kişi gördüm gelen cihazların 2.el olma olasılığı çok yüksek oluyor. Bunun yanı sıra bozulursa falan serviste çok sorun yaşarsınız. Genellikle siz ürününüzü verince telefona dönmezler aylarca bekletirler. Önerim biraz da bütçeniz varsa distürbitör garantili almak olur. Bu arada PS5 Pro'nun GTA6'yı 60FPS oynatacağı da kesin değil. PS5'ten Pro'ya optimize oyunlarda da bariz FPS düşüşleri yaşanıyor. Ben olsam Pro değil distürbitör garantili bir Slim cihaz alır keyfime bakardım.

Size de iyi sosyaller. İthalatçı garantili ürün almak risktir. Daha önce çok fazla kişi gördüm gelen cihazların 2.el olma olasılığı çok yüksek oluyor. Bunun yanı sıra bozulursa falan serviste çok sorun yaşarsınız. Genellikle siz ürününüzü verince telefona dönmezler aylarca bekletirler. Önerim biraz da bütçeniz varsa distürbitör garantili almak olur. Bu arada PS5 Pro'nun GTA6'yı 60FPS oynatacağı da kesin değil. PS5'ten Pro'ya optimize oyunlarda da bariz FPS düşüşleri yaşanıyor. Ben olsam Pro değil distürbitör garantili bir Slim cihaz alır keyfime bakardım.
PS5 pro nun 60 fps oynatacağı tek senaryo 720p veya 540p den upscale ederek oynatması. Diğer bir sürü oyunda olduğu gibi.

Dualsense'in efektlerinin keyfi ve konsolların diğer tipik avantajları. İyi optimizasyon özel oyunlara kolay erişim uzanarak oynama vb.
İyi optimizasyon diye bir şey yok. Bilgisayarı tv’ye takıp gamepadle oynamak aynı deneyimi sunuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı