Konsol önerisi

Steam Deck satın almanızı tavsiye ederim en güçlü el konsollarından bir tanesi ve ekranıda büyük.

Çipli Switch Lite al.
Switch lite ilgimi cekmiyor , çip işlemli bir oledle hemen hemen aynı paralar 2 3k daha verip oled almak daha cazip.
Steam Deck satın almanızı tavsiye ederim en güçlü el konsollarından bir tanesi ve ekranıda büyük.
Öyle yapacağım gibi duruyor en azından switch oyunlarınıda kolayca oynayabilirim sanırsam steam deckler için daha kolaymış.

Steam Deck'in Switch performansi berbat. O sebeple alacaksan hayal kirikligi yasarsin.

Steam Deck'in Switch performansi berbat. O sebeple alacaksan hayal kirikligi yasarsin.
Ben el konsolu olarak PS portal almayı düşündüm ps5 var ve TV başında duramıyorum fazla. Arkadaşın portalını ödünç aldım ancak internet iyi olsa bile çok kasma yapıyor bu yüzden vazgeçtim. Önerebileceğiniz bir durum var mı bu konuda?

PS Portal hakkinda bilgi sahibi degilim. Isterseniz yeni konu acin.

Yurt dışından alma şansınız varsa Legion Go en iyi cihazlardan. Eğer yoksa da Switch 2 alın bizim ülkemizde saçma pahalı el konsolları. Switch 2 alacaksanız da 37 vermeyin o da o paraya değmez.

Yurt dışından alma şansınız varsa Legion Go en iyi cihazlardan. Eğer yoksa da Switch 2 alın bizim ülkemizde saçma pahalı el konsolları. Switch 2 alacaksanız da 37 vermeyin o da o paraya değmez.
En ucuzu Portal ama onda da bağlantı sorunları var, çok kasma yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…