Suvolta
Hectopat
Daha fazla
Ally modellerinde analog stickler değiştirilebiliyor olması lazım. Herhangi bir sorunda değişim yapabilirsiniz yani. İçerisini açıp temizliğini yapabilirsiniz X modelinde garanti dışı kalmıyordu. CPU kısmında garanti bandı mevcuttu sadece.
Ally 16 GB RAM X modeli ise 24 GB RAM'e sahipti. Bunlar paylaşımlı olarak GPU'ya verilebiliyor. Performans olarak her ne kadar aynı çipi kullansalarda X modeli önde. Powerbank taşımak sorun değilse Ally alıp geçin. Bütçenizi arttırma şansınız var ve illa el konsolu istiyorsanız yeni nesli beklemenizi ya da X modeline yönelmenizi tavsiye ederim. Legion Go bana göre elde oynamaya uygun bir cihaz değil el konsolu kategorisinde değerlendirmiyorum. Portatif bir ev konsolu.
Batarya süreleri:
Ally: 01.22
Deck: 02.05
Ally X: 02.42
Not: Fotoğraflar Cyber Dopamine kanalından alınmıştır.
Ally 16 GB RAM X modeli ise 24 GB RAM'e sahipti. Bunlar paylaşımlı olarak GPU'ya verilebiliyor. Performans olarak her ne kadar aynı çipi kullansalarda X modeli önde. Powerbank taşımak sorun değilse Ally alıp geçin. Bütçenizi arttırma şansınız var ve illa el konsolu istiyorsanız yeni nesli beklemenizi ya da X modeline yönelmenizi tavsiye ederim. Legion Go bana göre elde oynamaya uygun bir cihaz değil el konsolu kategorisinde değerlendirmiyorum. Portatif bir ev konsolu.
Batarya süreleri:
Ally: 01.22
Deck: 02.05
Ally X: 02.42
Not: Fotoğraflar Cyber Dopamine kanalından alınmıştır.