2. el ps4 çalışır faal durumda - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 691485686
2. el ps4 çalışır faal durumda - En ucuz PlayStation 4 konsol fiyatları, İkinci El oyun konsolları ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bulabildiğim tek ilan bu. Gidip test edip alabilirsiniz isterseniz fakat o bütçeye PS4 bulmak çok zor.
Satıcıya GET ilanı açtırın o zaman GET komisyon farkını verdikten sonra alıp deneyebilirsiniz. Eğer bir sorun var ise iade hakkınız bulunuyor.Kocaeli de oturuyorum nevşehir e ulaşım sağlayamam![]()
Xbox One bakın. Bu bütçede PS4 bulmak çok zor.Öncelikle herkese merhaba. Konsol almayı düşünüyorum fakat bütcem sınırlı 650 -900 arasında Xbox, PS4 arıyorum. Bu fiyata satan ya da sattığını bildiğiniz biri var mı yardımcı olabilecek biri.
O ilan pek güven vermedi. Deneyerek alınabilir ama GET ile tavsiye etmem.2. el ps4 çalışır faal durumda - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 691485686
2. el ps4 çalışır faal durumda - En ucuz PlayStation 4 konsol fiyatları, İkinci El oyun konsolları ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bulabildiğim tek ilan bu. Gidip test edip alabilirsiniz isterseniz fakat o bütçeye PS4 bulmak çok zor.
Güven olayı alıcı ile satıcı arasında hocam çok kısıtlı bütçeye konsol çok zor bulunur. GET ilanının avantajı bu zaten arkadaşın gidip deneme fırsatı yoksa GET ile alıp sorunlu ise geri iade edip parasını iade alabilir.O ilan pek güven vermedi. Deneyerek alınabilir ama GET ile tavsiye etmem.
komisyon farksız bile bütcemi aşıyor en fazla vereceğim fiyat 900 lira x box a yöneldim fakat bu fiyatlara güvenilir bişey istiyorum game pass olayı beni cezbediyorSatıcıya GET ilanı açtırın o zaman GET komisyon farkını verdikten sonra alıp deneyebilirsiniz. Eğer bir sorun var ise iade hakkınız bulunuyor.
O zaman 2.el sitelerine ve bu sitedeki ilanlara bir göz gezdirmeniz gerekiyor.komisyon farksız bile bütcemi aşıyor en fazla vereceğim fiyat 900 lira x box a yöneldim fakat bu fiyatlara güvenilir bişey istiyorum game pass olayı beni cezbediyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.