Konsol Tasarlıyorum

Sizce GameBox Düşüncem Tutar mı ? Bağış Olur mu

• Oy verenlerin toplamı
    32

Reuses

Hectopat
Yer
tam 35
Daha fazla  
Değerli Technopat ailesi. Kickstarterdan haberiniz vardır. Yoksa ise sitesinden ne amacı oldugunu oğrenebilrisniz. Su anda bir konsol tasarlıyorum. Başarılı bir sistem olucağını dusunuyorum etrafımdakiler de bu konuyu destekliyor. Projemin solidworks çizimlerini ve 200 sayfaya yakın klavuzunu (daha ustunde çalısıyorum) ve maketini de paylaşıçağım ancak durum su kickstarter tarafında kabul edilirse bağış sonrasında donanım ve yazılımcı gerekiyor. Bunca muhendisi nerden ve nasıl bir şekilde karsılayablirim ?
Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'den bağış olmaz gibi geliyor bana. Türkler bu bitmemiş projelere bağış işine pek aşina değil.
Yurt dışında projeni iyi ifade edersen neden olmasın. Belki bi prototip tarzı bir şey işlerini kolaylaştırır.
Donanım da Çin'e zorunlu gibi bir şey.Yazılım da bi fikrim yok.

@NecRo7
Dostum yorumun için teşekkürler.
Size kısa bir tanıtım hazırlamayı dusunuyoum. Yaptıgım ile ilgili daha fazla bilginiz olması amacıyla.

Hocam, acaba ne yaptınız?

Ben tarihe bakmadım yeni sanıyorum
Az önce 2015den kalma bir ankete oy verdim
Çok merak ettim acaba konsolu üretti mi?
7 sene geçmiş konu sahibi en son 30 Mart 2021'de girmiş sosyale.
Bence uygulamayı sildi 1 sene geçmiş üstünden ben bile kullanmadığım uygulamaları ayda 1 defa bakıyorum bakmama şansı yok hatta bizim yqzdığımızıda bilmiyor bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…