Konsol vs PC

erdemm32

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu anda MX330 düşük seviye laptop var. İstediğim oyunları oynatamıyor açsa bile 720P'ya da 1080p düşük grafikler de ve 30 40 FPS oynatıyor. Laptopu 13K'ya satıp da üstüne biraz para koyup GTX1650 sistem mi toplasam ya da 6K veya 7K ya PS4'ya da Xbox One s/x mi alsam?

PS4 ömrünün sonuna gelmiş bir konsol. Series S veya X almanı öneririm, tabii PS5'e bütçen yetişmediğini tahmin ederek konuşuyorum, diğer türlü PS5 al. Tabii burada tercihi sen yapacaksın çünkü PC'de ekstra şeyler de yapabilirsin, ikisi birbirinden farklı yani. Biri oyun aleti diğeri her şeyi yapabileceğin bir ekosistem.

Hocam bence konsol alın eğer oyun oynamak istiyorsanız. Bana kalsa Xbox öneririm çünkü PS4 hem eskidi hem de fan sesi fazla. Ben Xbox Series S kullanıyorum bence 2. el Xbox Series S alın eğer güvenemem derseniz Xbox One S'te güzel bir seçenek olur sizin için.

Merhaba. Şu anda MX330 düşük seviye laptop var. İstediğim oyunları oynatamıyor açsa bile 720P'ya da 1080p düşük grafikler de ve 30 40 FPS oynatıyor. Laptopu 13K'ya satıp da üstüne biraz para koyup GTX1650 sistem mi toplasam ya da 6K veya 7K ya PS4'ya da Xbox One s/x mi alsam?
Oyun konsolunun yeri ayrı hocam.

PS4 ömrünün sonuna gelmiş bir konsol. Series S veya X almanı öneririm, tabii PS5'e bütçen yetişmediğini tahmin ederek konuşuyorum, diğer türlü PS5 al. Tabii burada tercihi sen yapacaksın çünkü PC'de ekstra şeyler de yapabilirsin, ikisi birbirinden farklı yani. Biri oyun aleti diğeri her şeyi yapabileceğin bir ekosistem.

Konsol alırsam PC zaten var satmama gerek kalmıyor yani.

Laptopu 13K'ya filan satamazsın. O kartlı bir cihazın ederi en fazla 7 bin olur.

9K teklif veren var 2 kişi ama satmadım.

PC alma bu paraya PS4 al bence oyunları çok daha iyi. Ama ilgini çeken oyunlar belki de Xbox oyunlarıdır oyunlarına bak yorum yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı