Konsoldaki sanal klavye 2 kere algılanıyor

TiTamdin

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben konsol ile oynanan herhangi bir oyuna girdiğimde bir sorun ile karşılaşıyorum. Bu sorun konsol ile konsolumun sanal klavyesinden dolayı, her şeyin 2 kere olması ve algılanması. Örnek veriyorum FIFA oynadığımda hem klavye hem konsol gözüküyor. Laptop kullanıyorum ama laptopun klavyesi ile ilgisi yok. Konsolun kendi sanal klavyesi cihaz olarak aktif gözüküyor ve konsolda bir tuşa bastığımda klavyede de geçerli olup 2 kere oluyor. Bu sorunumu konsolumun sanal klavyesini devre dışı bırakarak çözmek istiyorum fakat yapamıyorum. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet gamepad DualShock4 touchpadi ile alakalı sorunu yok fakat özelliklerinden olan sanal klavyesi ile ilgili sorun yaşıyorum hem klavye hem gamepadi algıladığı için oyun sorun çıkıyor
L3/R3 tuşlarına basınca sanal klavye açılır. DualShock 4'ü PC'ye bağlarken aracı program kullandınız mı?

Kabloyla bağlıyorum bluetouthu kullanamıyorum bilgisayara bağlarken çalışmıyor kablo ile bilgisayara bağlıyorum DualShock 4Ü ve l3/r3 değil şu görseldeki tuşun üstüne basınca açılıyor hareket ettirince değil basınca

Bilgisayar ile ilgili herhangi bir programda kullanmadım zaten bağlarken

Dosya Ekleri

• qqqqqq3.png
    qqqqqq3.png
    141,1 KB · Görüntüleme: 26

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı