Rehber Konsollar için monitör satın alma

Merhaba MSI G274QPF önerir misiniz? (Qd olmayan) Qd olan ile farkı nedir? Qd olmayanla ilgili az sayıda yazı buluyorum arada 2-3 bin liralık bir fark var değer mi?

QD'siz hali de iş görüyor tabii. Renk uzantısı QD kadar güçlü değil. Kötü bir monitörden geçiyorsan her şekilde fark hissettirir. Renk performansı olarak aralarında ciddi farklılıklar başka bulunmuyor.

G-Sync özelliği yokmuş Qd olmayanda. Bu büyük bir eksi mi dersiniz?

G-Sync özelliği yokmuş Qd olmayanda. Bu büyük bir eksi mi dersiniz?

Yanlış bilgi. G-Sync QD'li modelinde de yok. G-Sync açmanın kuralı belli. DP şart ve sonra monitör OSD menüsünden FreeSync ya da Adaptive açacaksınız. G-sync yazılımlı monitörleri böyle kullanıyoruz.

Hocam bilgiler için çok teşekkürler. Bir iki haftadır konsollarla alakalı monitör arayışındayım. Aradıkça öğrendikçe çok seçici oluverdim. Çevremde danışabileceğim bilgili biri yok. Sizin de monitör konuları altındaki görüş ve bilgilerinizi görüyorum. Kararsızlığımı danışabileceğim bir şekilde size ulaşabilmem mümkün müdür? Çok memnun olurum teşekkürler

Kararsızlık yaşayan çok insan var. Sebebi kusursuz monitör arayışından kaynaklı. Maalesef böyle bir ürün piyasada yok. Siz bu konu içindeki monitörlerden hangisini düşündünüz?

Bu modelin incelemesine bakmıştım, tek eksisi maksimum parlaklığı zayıftı. Ancak ufo testi ve GtG sonuçları, VA panelde istisna olarak gösterebileceğimiz modeller arasına girecek düzeyde güzel.

İlginiz ve yorumunuz için teşekkür ederim PS5 ve PC kullanımı için düşünüyorum sizce işimi görür mü Curved bazında daha iyi önerileriniz de varsa başka rica edebilir miyim hocam

İlginiz ve yorumunuz için teşekkür ederim PS5 ve PC kullanımı için düşünüyorum sizce işimi görür mü Curved bazında daha iyi önerileriniz de varsa başka rica edebilir miyim hocam
Curved modellerde istisna gösterebileceğim modellerden birisi bu. Ancak PS5 için kullanacaksan daha büyük bir monitör tercihinde bulunman daha iyi olabilir, tabii baktığın mesafeye bağlı. Yakından bakıyorsan 27" de pek tabii uygun olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…