Konsolların en çok sevdiğim özelliği ise, yıllar geçse bile oyunlarda aynı şekilde kodlanması.
Yani siz, 2020 yılında PS5 alırsanız ve 2025 yılında PS5'e yeni bir oyun çıkar ise yine o oyunu yine yüksek performanslı bir şekilde oynayabileceksiniz.
Fakat, bilgisayar tarafında böyle değil. Her ay yeni bir ekran kartı çıkıyor.
Oyunların aynı şekilde kodlanması derken anlayamadım? Bahsettiğiniz şey saçmalıktan ibaret gayet gün geçtikçe oyunlar çamur gibi oluyor çünkü gücü yetmiyor. PS4 Fat kasada birkaç oyun dışında saçma grafiklerle 30FPS alabiliyorum mesela.
Konsolların zor bozulduğunu kim söylemiş sahibinden'e gir playstation 3 ilanlarına bak hepsi YLOD veya RLOD hatalı.
Yazılımsal olarak diyorsan konsollarda kullanılan bileşenler belli olduğu için tamamiyle onlar için optimize ediliyor sistem dolayısıyla toplama bilgisayardan daha stabil oluyor.
Oyunların aynı şekilde kodlanması derken anlayamadım? Bahsettiğiniz şey saçmalıktan ibaret gayet gün geçtikçe oyunlar çamur gibi oluyor çünkü gücü yetmiyor. PS4 Fat kasada birkaç oyun dışında saçma grafiklerle 30FPS alabiliyorum mesela.
Sen bilgisayarda 60FPS'e kitle bakalım, o soğutucularla falan yük hiç hissedilmiyor. 52 derecede falan ağır oyunlar oynarsın, sonsuz ömür garanti
Bu açıdan bilgisayar daha mantıklı.
Sen bilgisayarda 60FPS'e kitle bakalım, o soğutucularla falan yük hiç hissedilmiyor. 52 derecede falan ağır oyunlar oynarsın, sonsuz ömür garanti