Kontenjan gözükmüyor

vanteflous

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba burayı nakil ile çok rahatsız ettim ama özür dilerim bunun için. Özel okuldan devlet okuluna geçeceğim 11. sınıfta bu yüzden dilekçe ile nakil verdim. İlk verdiğim sıralarda okulun boş kontenjanı 4 tane gözüküyordu ama şimdi e-Devlet'ten baktığımda 0 gözüküyor. Naklim onaylanmaz mı? Zamanında aldığım LGS puanı yetiyordu da.

Kontenjan 0 yazıyor ama kontenjan var bende bu durumu yaşadım e-devlette 0 kontenjan yazdığını söyledik gideceğimiz okula ama okul daha 20 kişilik kontenjan olduğunu söyledi bu yani şunu söylim %50 hatalı 0 kontenjan diyodur yada %50 Cidden kontenjan yoktur. okulun telefon numarası ile okulla görüşmen lazım.

Dilekçeyi özel okula mı verdin devlete mi ben de devlete nakil alıcam da?
okula gidip dilekceyi mudurle yazip onlara verdim. naklimi falan aldirdim dilekçeyi onlar vereceklermis artık

Kontenjan 0 yazıyor ama kontenjan var bende bu durumu yaşadım e-Devlet'te 0 kontenjan yazdığını söyledik gideceğimiz okula ama okul daha 20 kişilik kontenjan olduğunu söyledi bu yani şunu söyleyeyim %50 hatalı 0 kontenjan diyordur ya da %50 cidden kontenjan yoktur. Okulun telefon numarası ile okulla görüşmen lazım.

Bildiğim kadarıyla daha nakiller de açılmadı zaten öncekinde 4 gözüken kontenjan bir anda 0 olamazdı. Teşekkür ederim yarın arayacağım.

Son düzenleme:
okula gidip dilekceyi mudurle yazip onlara verdim. naklimi falan aldirdim dilekçeyi onlar vereceklermis artık

Bildiğim kadarıyla daha nakiller de açılmadı zaten öncekinde 4 gözüken kontenjan bir anda 0 olamazdı. Teşekkür ederim yarın arayacağım.
Benim kardeşde özel okuldan aldiricak nakli bizden dilekçe istemediler özel okula gidin onlar basvursun dediler gittik özel okul başvurdu bizdemi yanlışlık var acaba ?

Benim kardeşde özel okuldan aldiracak nakli bizden dilekçe istemediler özel okula gidin onlar basvursun dediler gittik özel okul başvurdu bizdemi yanlışlık var acaba?

Ben okuldan naklimi de aldirmistim bu yuzden dilekce istemislerdi neden ayrildi tarzi. Bu da yarim donem gittiğim içindi sadece muhtemelen. Okulunuz başvuruyor zaten benimki de bugün oldu biz e-Devlet'ten yapamıyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı