Kontenjanda taban puanı şartı

Mustafa Yıllmaz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben istediğim liseye nakil yaptırmak istiyorum fakat okulun puanı benim puanımdan 0,429 yüksek. 2 boş kontenjan bulunmakta. Nakil yapılabilir mi?

Nakil sistemini şöyle örneklendireyim.

Senin almak istediğin Y marka klavye var açık arttırmada. Ve sadece stoklarda 1 tane var. Eğer senin verdiğin fiyatin üstünde birisi fiyat verirse ona satılır

Not: Red edilsen üzülme eğer gerçekten istiyorsan nakil 3 - 4 ay sonra rahat rahat nakil alırsın. Bu arada büyük ihtimalle nakilinde tutar

Merhaba benim puanim 375 şuan 9.sinifim seneye nakil istiyecegim istediğim 2 okul var birine a birine b lisesi diyelim a lisesi en duşük 350 ile b lisesi en dusuk 370 ile almis 10.sinifda nakil isticem tutar mi sence?

Merhaba benim puanim 375 şuan 9.sinifim seneye nakil istiyecegim istediğim 2 okul var birine a birine b lisesi diyelim a lisesi en duşük 350 ile b lisesi en dusuk 370 ile almis 10.sinifda nakil isticem tutar mi sence?
O zamanki duruma bağlı. Kontenjan varsa ve başka nakil isteyen yoksa yüksek muhtemel tutar.

Teşekkür ederim, inşallah red edilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…