Kontroland Gamepad çalışmıyor

• Konuyu başlatan Ixra
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 4.187

Ixra

Decapat
Daha fazla  
Gamepad, kontroland gamepadı. Gamepadın kutusunun üstünde avangers veya P/N:#### gibi şeyler var. Driveri sitesinden indirebilirsiniz diyor ama sitesi açılmıyor. Windows 10 kullanıyorum. Anca gamepadı X360 diye programdan veya Microsoft'un mağazasından inen bazı uygulamalardan çalıştırabiliyorum. kt-1081C
kontorland-kt-1081c-pc-usb-titresimli-oyun-kolu-gamepad__0424162600900927-500x750.jpg

Hocam, zaten bunlarda Xinput desteği olmaz. Dediğiniz gibi emülatörlerle bu desteği kazanabilir. Bunların sürücüsü ise genelde test için olur. Bir de eski Windows sürümleri için falan oluyor. Aygıt Yöneticisi'nde gözüküyorsa sıkıntı yok.

Hocam, zaten bunlarda Xinput desteği olmaz. Dediğiniz gibi emülatörlerle bu desteği kazanabilir. Bunların sürücüsü ise genelde test için olur. Bir de eski Windows sürümleri için falan oluyor. Aygıt Yöneticisi'nde gözüküyorsa sıkıntı yok.
Driverini Kontroland sitesinden buldum x360 olmadan oynayabileceğimi umuyorum.

Xinput ile ilgili bir şeyler varsa olur. Linki var mı?

Aygıt Yöneticisi'nde kontrol edin. Emülatör olmadan Xbox 360 kolu olarak gözüküyorsa tamamdır.

Anladım hocam. Xinput desteği olan kollar burada Xbox 360 kolu olarak gözükür. Bu durumda Xinput desteği isteyen yerlerde emülatör kullanmak gerekir.

Anladım hocam. Xinput desteği olan kollar burada Xbox 360 kolu olarak gözükür. Bu durumda Xinput desteği isteyen yerlerde emülatör kullanmak gerekir.

Tamam teşekkürler zaten bazı oyuna girdiğimde çalışıyordu bazısında çalışmıyordu az önce onu fark ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam. Xinput desteği isteyen yerlerde emülatörler yardımcı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı