Steam Kontrolcü ayarı "girdinin test edilmesine hazırlanılıyor" yazısı

ElNino01

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayara format attım FIFA 23'e girmek için kontrolcümü kuruyordum fakat kurulumun sonunda girdinin test edilmesine hazırlanıyor yazdı. Orayı kapatınca da tekrardan istiyor ve tekrar aynı şey oluyor bekletiyor.

Arkadaşlar bilgisayara format attım FIFA 23'e girmek için kontrolcümü kuruyordum fakat kurulumun sonunda girdinin test edilmesine hazırlanıyor yazdı. Orayı kapatınca da tekrardan istiyor ve tekrar aynı şey oluyor bekletiyor.
Maksimum kaç dakika bekletiyor hocam 1 saat mi 2 saat mi? Bir de format atmadan önce FIFA 23 oynarken kolu taktığınızda böyle bir yazı geliyor muydu?

Selamlar. Şu an format sonrası aynı oyun ve aynı hatayı birebir almaktayım. Format öncesi böyle bir problemim hiç yoktu hatta kontrolcü ayarlarına girmeden direkt olarak algılayıp oynatmıştı. Aynı ekranda bekliyorum şu an steam'de fakat hiç bir gelişme yok. Takipçisiyim konunun.

ElNino01 Sevgili dostum çözümünü şu an buldum. Tam olarak nasıl kullanılıyor form bilmiyorum admin arkadaşlar kusura bakmasın alıntı yaparak cevaplamayı bulamadım.

Steam'e girip fifa23 e sağ tık özellikler yapıyoruz. Kontrolcü bölümüne girip oradaki kutucuktan ' Steam girdisini etkinleştir ' diyoruz. Sonrasında gamepadini çıkar tak yaptığın zaman tanılamış oluyor. Şu an çözdüm bu şekilde dostum umarım seninde işine yaramıştır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı