Kontrolcü olmadan RGB kapatmak

Mustafayklll

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben PC'de GameGaraj'in Pollux kasasını kullanıyorum ve kasamda olan 3 önde 1 arkada fanlarda RGB aydinlatma var pek RGB denmez açıkçası, tek şecenek ne renk değişimi var ne de herhangi bir kapama tuşu. Markayla da konuştum normal bir şekilde kapatamayacagimi söylediler. Ben bu ışıkları kablolardan veya başka bir şekilde kapatabilir miyim? Eğer kapatabilirsem nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, ben PC'de GameGaraj'in Pollux kasasını kullanıyorum ve kasamda olan 3 önde 1 arkada fanlarda RGB aydinlatma var pek RGB denmez açıkçası, tek şecenek ne renk değişimi var ne de herhangi bir kapama tuşu. Markayla da konuştum normal bir şekilde kapatamayacagimi söylediler. Ben bu ışıkları kablolardan veya başka bir şekilde kapatabilir miyim? Eğer kapatabilirsem nasıl?
Hocam çok gelişmiş bir fana benzemiyor, anakarttan kapatılmaz o yüzden. Biraz fanların kablolarını karıştırıp hangi kablo renge güç veriyor bakın. Ama bunu yaparken fanı da elinize alabilirsiniz. O yüzden girilecek iş gibi gelmiyor. Ha ama illa kapansın istiyorsanız o kabloyu bulup kesin. Ama dediğim gibi fanı da bozabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı