Kontrolcüde dokunmatik yüzey olmalı mı?

4unexpectedsh7

Femtopat
Daha fazla  
Dokunmatik yüzeyi olmayan kontrolcü ile Sony exclusive oyunları PC'de oynamak sıkıntı çıkarır mı? Xbox kolu ya da Fantech almayı düşünüyorum TLOU2 oynamak istediğim oyunlar arasında. Oyundaki gitar çalma kısımları kısımları aklıma takıldı, dokunmatik ekran olmadan nasıl olacak? Bu sebeple Xbox'ya da Fantech shooter yerine Fantech Nova(dokunmatik yüzey olduğu için) ya da DualSense mi almam gerek? Gamepad'i yalnızca PC için kullanacağım ve deadzone düşük olmasını istiyorum.

DualSense gayet iyi çalışıyor ve daha teknolojik ama sizin tercihiniz. Asıl soruya gelirsek sorun çıkmaz, gayet iyi oynanır ama DualSense veya DualShock 4 ile alacağınız kadar zevk vermez. Hem Sony kollarında jiroskop var, Xbox kollarında yok o da oynanış elementi olarak kullanılıyor, eğlenceli oluyor. Arkadaş Xbox 9. nesil kullanıyor, ben DualSense kullanıyorum ve geçenlerde kol takası yaptık 1 hafta, hem agresif oynayışta tuş dizilimi biraz rahatsız ediyor hem de teknolojik olarak daha eksik hissettiriyor. Arkadaş normalde Xbox yanlısı ama trigger ve haptic efektler olunca daha eğlenceli olduğunu söyledi.

He bir de dokunmatik gereken yerlerde onun yerine sağ analogu kullanıyorsunuz yani sorun yapmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı