Herkese merhabalar, biraz önce bir konuda arkadaşa yardım etmek için sorular soruyorum. Konu sahibi de hiçbir şey yazmıyor. Arkadaşının Instagram hesabı çalındığı için konu açmış ve ben de arkadaşınızın hesabı nedir ona göre yardımcı olayım yani kısacası çalandan alıp arkadaşınıza vereyim yazıyorum yok adam umursamıyor bile. Gerçekten forumda böyle kişiler oldukça insanın yardım edesi gelmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Herkese merhabalar biraz önce bir konuda arkadaşa yardım etmek için sorular soruyorum. Konu Sahibi'de hiçbir şey yazmıyor. Arkadaşının Instagram hesabı çalındığı için konu açmış ve bende arkadaşınızın hesabı nedir ona göre yardımcı olayım yani kısacası çalandan alıp arkadaşınıza vereyim yazıyorum yok adam umursamıyor bile. Gerçekten forumda böyle kişiler oldukça insanın yardım edesi gelmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu tür ilgisizliklere artık ben alıştım, yardım isteyenlerin neredeyse yarısı cevap vermez, ilgilenmez, cevaplarda çözüm bulmuşsa teşekkür bile etmez.
Biz yardım edelim, konu sahibi isterse ilgilenmesin, daha başka insanlar yararlanır.
Şunu söylemem gerek bazen onlarında bir hakkı var çünkü ben sosyale ilk başladımda konulara nasıl gideceğimi bilmiyordumsürekli yediğim cezalar yüzünden gitsem bile cevap veremiyordum.
Ama bunları yapmayı bilip yapmayanlara ne deseniz haklısınız.
Şunu söylemem gerek bazen onlarında bir hakkı var çünkü ben sosyale ilk başladımda konulara nasıl gideceğimi bilmiyordumsürekli yediğim cezalar yüzünden gitsem bile cevap veremiyordum.
Ama bunları yapmayı bilip yapmayanlara ne deseniz haklısınız.
Bunun bir ötesi, ufacık bir araştırmayla bulunabilecek bilgileri sormak, ki onaylanmaları da ayrı bir muammadır. Örnek:
70 derece işlemci için zararlı mıdır?
Afterburner nasıl kurulur?
Şu siteye girdim fanlar hızlandı virüs mü var?