Konu açıp sorulan sorulara cevap vermeyenler

326001

Kilopat
Makaleler
4
Herkese merhabalar, biraz önce bir konuda arkadaşa yardım etmek için sorular soruyorum. Konu sahibi de hiçbir şey yazmıyor. Arkadaşının Instagram hesabı çalındığı için konu açmış ve ben de arkadaşınızın hesabı nedir ona göre yardımcı olayım yani kısacası çalandan alıp arkadaşınıza vereyim yazıyorum yok adam umursamıyor bile. Gerçekten forumda böyle kişiler oldukça insanın yardım edesi gelmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhabalar biraz önce bir konuda arkadaşa yardım etmek için sorular soruyorum. Konu Sahibi'de hiçbir şey yazmıyor. Arkadaşının Instagram hesabı çalındığı için konu açmış ve bende arkadaşınızın hesabı nedir ona göre yardımcı olayım yani kısacası çalandan alıp arkadaşınıza vereyim yazıyorum yok adam umursamıyor bile. Gerçekten forumda böyle kişiler oldukça insanın yardım edesi gelmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Orada da belirtmiştim, burada da belirteyim. Böyle insanları takmamak gerekir, bırak ne hali varsa görsün.

Evet hocam haklısınız takmamak lazım ama o konuda hala kendini savunmaya çalışıyor.

Bırak, savunsun.

D6jJ_fxX4AAnf4A.jpg

(Moderatör arkadaşlar yanlış anlamasın, amacım arkadaşa hakaret değil. Amacım buradaki ana fikri belirtmek.)

Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu tür ilgisizliklere artık ben alıştım, yardım isteyenlerin neredeyse yarısı cevap vermez, ilgilenmez, cevaplarda çözüm bulmuşsa teşekkür bile etmez.
Biz yardım edelim, konu sahibi isterse ilgilenmesin, daha başka insanlar yararlanır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şunu söylemem gerek bazen onlarında bir hakkı var çünkü ben sosyale ilk başladımda konulara nasıl gideceğimi bilmiyordumsürekli yediğim cezalar yüzünden gitsem bile cevap veremiyordum.
Ama bunları yapmayı bilip yapmayanlara ne deseniz haklısınız.

Belki ceza yemiş olabilir.
Ceza yiyince forumda online olduğu gözüküyor ama hiçbir cevap veremiyor.
Hocam ceza yiyince yönetim görevini uyguluyor yazar. Bu arkadaş büyük ihtimalle Technopat'ı arka planda Youtube'dan video izliyordu.
Şunu söylemem gerek bazen onlarında bir hakkı var çünkü ben sosyale ilk başladımda konulara nasıl gideceğimi bilmiyordumsürekli yediğim cezalar yüzünden gitsem bile cevap veremiyordum.
Ama bunları yapmayı bilip yapmayanlara ne deseniz haklısınız.
Hocam ben adamın profilini inceliyorum. Başka konulara bakıyor. Kendi konusuna bakmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı