Önemli değil dostum ilk önce Technopat Sosyal buraya girip mesela 2500 TL PC toplamak istiyorsunuz. Masaüstü bilgisayar bölümüne girin konu aça tıklayarak konunuzu açabilirsiniz.İyi günler, nasıl konu açacağımı bilmiyorum. Yöneticilere nasıl mesaj atabilirim onu hiç bilmiyorum. Lütfen yardım eder misiniz ? Kural dışı bir şey yaptıysam özür dilerim hepinizden.
İyi günler, nasıl konu açacağımı bilmiyorum. Yöneticilere nasıl mesaj atabilirim onu hiç bilmiyorum. Lütfen yardım eder misiniz ? Kural dışı bir şey yaptıysam özür dilerim hepinizden.
Unutmamak gerek sadece bilgisayar alanında değil her alanda konu açabilirsin.Önemli değil dostum ilk önce Technopat Sosyal buraya girip mesela 2500 TL PC toplamak istiyorsunuz.Masaüstü bilgisayar bölümüne girin konu aça tıklayarak konunuzu açabilirsiniz.
Mesela dedim.Unutmamak gerek sadece bilgisayar alanında değil her alanda konu açabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.