Konu Açtım Cevaplanmadı Ne Yapmalıyım? Ve Bazı Hatırlatmalar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ceza mesajının orjinalinde nokta yoktu. Yalnız sadece ifadeden sonra büyük harf ile yazmıştım. Direk kopyala-yapıştır yapmadım yani. İsteyip istememek değil konu.:) Neyse konu uzamasın fazla. Ben sadece derdimi anlatmak istedim. Umarım gerekli yerlere ulaşmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Forumdaki DONANIM adlı kategoride tüm bölümlerin hangi konuları içerdiği detaylı bir şekilde açıklamaları eklenmiş. Fakat Dizüstü ve Netbook bölümü bu kurala uymuyor galiba. Benim anladığım kadarıyla o bölümde dizüstü bilgisayarların incelemesi, fiyat değerlendirmesi ve merak edilen gibi konular içerir yani işin tam teknik kısmı orası değil diye anladım. Oysaki o bölümde konu ile alakasız bir sürü konu var gibi duruyor. Açıklamasını okuduğum ve anladığım kadarıyla o bölümde bana göre bir sürü çöp konu var. Bu çöp konuları sayesinde o bölümde popüler hale gelmiş. Bu durum yüzünden diğer bölümler pasif kalmış. Diğer bölümler pasif kaldığı için de doğru yere açılmış konular cevap bulmuyor.

Benim yardıma ihtiyaç duyduğum 2 konu var, ilk açtığım yardım konusu forumda çok tartışılmış, fakat tam olarak benim yaşadığım gibi bir problem de yok. Hala cevap gelmemiş, çünkü yeri doğru yerde olabilir. Şuan nefret söylemi yüzünden ceza da verirseniz şaşmam.

Konularım;
https://www.technopat.net/sosyal/ko...ntü-sağlarken-görüntü-kalitesi-düşüyor.44038/

Özellikle cevaplamamı istediğiniz bir konu varsa (Sistem toplamada görüş istiyorum konuları hariç!), beni @Recep Baltaş etiketi ile etiketleyebilirsiniz.

Bunun için klavyeden @ işaretini yapıp ismimi yazmaya başlamanız ve çıkan listeden seçmeniz yeterlidir.

Konunuza anında cevap veremeyebilirim ama er ya da geç (bazen 30 saniye içinde, bazen de 3 gün) cevap vereceğimden emin olabilirsiniz.

Son düzenleme:
Forum 10 numara bence. Çok çok ilgileniyorsunuz, hepinizden Allah razı olsun. :D

Arkadaşlar merhaba. Ben foruma yeni üye oldum ve kalıcı da olmayacağım. Laptopumda bir problem yaşıyorum ve servise gitmeden önce çözüm üretmeye uğraşıyorum. Bu yüzden
bu sitenin namı ve videoları meşhur olduğu için belki içinizden yetkili biriyle irtibata geçebilirim maksadıyla geldim. Fakat konu açma dışında bir yol yok görünüyor. Sizden tek bir ricam var bana bir 5 dakikanızı
ayırmanız. Herhangi bir iletişim platformundan 5 dakikalık bir görüşme benim için yeterli olacaktır. Kardeşim şunları şunları bir dene gibilerinden bir iki tavsiyenize ihtiyacım var. Sorunumla ilgili forumdaki benzer konuları araştırdım. İstenenleri de yaptım fakat sorunum hala devam ediyor. Kendim de konu açtım fakat cevap veren arkadaş şuanda offline. Gündüzleri çok online olamıyorum. O yüzden şu anda
benimle konuşabilme imkanı olan bir yetkili çıkarsa beni çok mutlu eder. Herkese iyi akşamlar dilerim.

İlginiz için şimdiden teşekkürler..

Yazdığım konu başlıkları değişiyor bunun nedeni ne olabilir. Çünkü birden fazla içeriği kapsayan konu başlığım tek bir konuyu kapsayacak konuma geliyor.

Sorry, you do not have the permission to create new tag. Please use existing tags only.

Bu ne demek ya ?

Burada belirtilen 24 saat kuralına uygun olarak konu up'lamıştım. Burak Bey'den ceza almıştım yine de. Ali Bey'in gönderisini yöneticiler de okuyabilirse güzel olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı