Konu Açtım Cevaplanmadı Ne Yapmalıyım? Ve Bazı Hatırlatmalar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tekrar rahatsız ediyorum; ama gözüme takılan bir şey daha var, onu da belirteyim buradan. Yeni çevrim içi simgesi geldikten sonra sanırım, bazı kullanıcıların (özellikle yöneticilerin) avatarları sağa kaymış şekilde görünüyor.

Tam anlatamamış olabilirim. :) Mesela, benim avatarım, ortalanmış şekilde, sağ ve sol sınırlara eşit uzaklıkta dururken, senin avatarın hafif sağa yakın duruyor.

Merhabalar, yeni konu açmak istediğimde yetkili olmadığımı görüyorum. Bunun için ne kadar beklemeliyim ya da ne yapmam gerekiyor? Şimdiden teşekkürler.

Sevgili recep ve ali vede diğer mod ve admin arkadaşlarım sizlerden bir ricam var. Pm atamıyorum istediğim kişiye ve bize ulaşın kısmında size email attım ama henüz bir cevap verilmedi. Bu ricamı bu kısma yazmak zorunda kaldım. Yanlış yer olabilir fakat burasını uygun gördüm yanlışsada özür dilerim. Lütfen bir cevap bekliyorum. Sizden özellikle s.n recep ten. Saygılarımla.

Sevgili recep ve ali vede diğer mod ve admin arkadaşlarım sizlerden bir ricam var. Pm atamıyorum istediğim kişiye ve bize ulaşın kısmında size email attım ama henüz bir cevap verilmedi. Bu ricamı bu kısma yazmak zorunda kaldım. Yanlış yer olabilir fakat burasını uygun gördüm yanlışsada özür dilerim. Lütfen bir cevap bekliyorum. Sizden özellikle s.n recep ten. Saygılarımla.
PM sistemi kapalı. Sorularınız için konu açacaksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı