Konu başlığının ellenmemesini nasıl buldunuz?

İyi mi kötü mü?


  • Oy verenlerin toplamı
    117
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok iyi. Ama bazı başlıklarda küçük harfle başlandığını görünce tuhafıma gitti 😀
 
Technopat moderatörlerinin egolu olup olmamasını bilmem ancak forumda bir önerinin dikkate alınması için foruma sallamak gerekiyormuş. Ben onu çok iyi anladım, zamanında çok öneri sundum. Silinen mesajlar için bildirim atılsın tarzında umursanmadı. Üstüne üstün o konudaki bir yorumumdan dolayı uyarı bile aldım. Birkaç saat önce açtığım konu silindi, sebebini rapor yoluyla sordum. Onu bile öğrenemedim. Bu yaptığınız biz düzenlemezsek alın böyle olur başlıklar, size müstehaktan farkı yok.

Moderatörler öyle düşünüyor mudur ya da düşünmüyor mudur bilmiyorum ama kendinizi kanıtlama çabasına girdiğiniz kesin. 17 yıllık forumcuyum, birçok ilki bu forumda gördüm. Böyle bir ilki de artık bu forumda görmedim demedim. Çok büyük hayal kırıklığına uğrattınız. Özellikle de siz hocam @Emre C.
Yazmakla uğraşamayacağım, sinirim bozuldu çünkü o konuya yazdığımı doğrudan buraya alıntılıyorum.
 
Koskoca Sosyal moderatörleri 12 yaşında kız çocuğu gibi trip atıyor. Neymiş, birileri rahatsız oluyormuş falan filan... Rahatsız olan tayfa af edersiniz ama daha taharet nasıl alınır bilmiyor, bu adamları kale alıp uga bugaca yazmalarına izin vereceklerse Sosyal gözümde bitmiş demektir.
 
Harika(!)
Screenshot_20220523-171019_Firefox.jpg
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı