Konu başlıkları eksik kalıyor

Makaleler
2
Arkadaş Minecraft'tan bahsediyor. Ufak bir imla hatası yapınca uçarak gelen, kafalarına göre konu başlığı değiştiren moderatör arkadaşlar konu başlığına "Minecraft'ta" ibaresini ekleyemeyecek kadar meşguldü herhalde.

Konuya gelecek olursak slime normal dünyada rare sayılabilecek bir mob. Spawn olmasını ummaktan başka yapacak bir şey yok gibi duruyor. Bataklıkları gezmeye devam edin.

Hangi oyun olduğunu tahmin edebilecek ilahi gücümüz mü var bizim? Bilgisi olan birisi raporlarsa düzeltir, başlığa ekleriz. Kusura bakmayın moderatörlük görevlerimizden birisinin de yazılmayan her şeyi tahmin edip, başlığa eklemek olduğunu unutmuşuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amacım size görevinizi öğretmek değil fakat konuları modere etmek ve düzenlemek yaptığınız şey bu değil mi ben mi yanlış biliyorum? Siz anlamadınız diyelim insanlar da anlamamış o zaman niye onayladınız konuyu? Sorunun kendisi okununca ne olduğu anlaşılıyor zaten. Konuyu görüp gelen arkadaşlar ilk olarak başlığı gördüğü için gerçek slime sanmış. Bu durumda konuyu açan arkadaşın hatasını düzeltmek sizin amacınız değil mi? Bana sorunun kendisini okumadan onaylamışsınız gibi geldi. Kolay gelsin.

Amacım size görevinizi öğretmek değil fakat konuları modere etmek ve düzenlemek yaptığınız şey bu değil mi ben mi yanlış biliyorum? Siz anlamadınız diyelim insanlar da anlamamış o zaman niye onayladınız konuyu? Sorunun kendisi okununca ne olduğu anlaşılıyor zaten. Konuyu görüp gelen arkadaşlar ilk olarak başlığı gördüğü için gerçek slime sanmış. Bu durumda konuyu açan arkadaşın hatasını düzeltmek sizin amacınız değil mi? Bana sorunun kendisini okumadan onaylamışsınız gibi geldi. Kolay gelsin.
Bu tür durumlarda ''Yetersiz Bilgi'' şeklinde uyarımız bulunmakta, isteyen kişiler insiyatif kullanarak vermeyebilir. Ben ise uyarı vermeyi şu anlık fazla bularak, rapordan tekrar düzeltilebilir bir durum gördüğüm için açma eyleminde bulundum. Görünen gibi rapor geldi ve Minecraft kategorisine taşındı, önceki mesajlar düzenlendi. Merak etmeyin, işimizi yapıyoruz ve forum kullanıcıları(sizler) için uğraşıyoruz. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı