Son aldığım uygunsuz üslup ve Sosyal dışı resim servisi cezalarına bakar mısınız?
Lightshot uygulamasını bilgisayardan ekran görüntüsü çeksin diye paylaştım. Technopat sosyal ekran görüntüsü ekleyebiliyorsunuz gibi saçma bir uyarı ve iki ceza aldım. Ayrıca ''kaka yapıyor'' diye bir tabir kullandım. Daha ilk defa uygunsuz üslupdan bir günlük ceza aldım. Aldığım cezalar haksız olunca, foruma giresim gelmiyor. @Recep Baltaş
@SideWinder Yazdığım acaba okunuyor mu? Arkadaş bilgisayarından resim çekmeyi bilmediğinden, resimleri telefondan atıyordu. Ona Lightshot uygulamasının bağlantısını attım. Bu bağlantıyı sadece Asım Demir'in olduğu konuya atınca ban yedim. Başka konulara da ekran görüntüsü çekmeyi bilmeyenler için, aşağıdaki bağlantıları atıyorum. O halde o konuları toplayarak beni sınırsız olarak Technopat Sosyal'den uzaklaştırın. Haksızlığa uğramak yerine tamamen foruma girmeyeyim.
Basit arayüzü ile hızlı bir şekilde ekran görüntüsü almaya ve düzenlemeye yarayan araç. Aynı zamanda ekran görüntüsü alındığı sırada görsel, web sitesine de hızlı bir şekilde yüklenebiliyor.
Bu makalemizde Windows 10 ile ekran görüntüsü alma ve düzenleme aracına göz atıyoruz. Her bilgisayar kullanıcısı mutlaka ekran görüntüsü almaya ihtiyaç
www.technopat.net
Ayrıca ilk defa yapılan bir ceza için bir gün mü atılıyor? Ben yanlış bilmiyorsam ilk olarak bir saat aynı hata bir daha yapılırsa bir gün artıyor diye biliyorum. Modluk yapmak için istek geldiğinde kabul edip, Asım Demir gibi, yazı yazdığım konuya bir hata görürsem ban atıp, geri bildirim gelmediğinde bile kendi yazdığım yorumu "En iyi cevap" yazıp geçse miydim? Ne de olsa üyelerin ne düşündüğünün bir önemi yok.
Yazım hatası algılama modu devrede.
Artık moderatörlerin yazım hatalarını bulup uyarı ve banların acısını çıkartacağım.
Normal kullanıcı kardeşlerim için.