Konu dışı bir soru sorarak önerinizi alabilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@26318 yazdıklarınızı okumasam size cevap yazmazdım.

Uygunsuz üslup cezası minimum 1 gündür.

Diğer uyarılarınız ise 1 saatlik olarak verilmiş.

Resim konusunda ise Technopat Sosyal kurallarının gayet açık olduğunu tekrardan belirtmek isterim. Sosyal dışındaki hiçbir resim yükleme servisine izin verilmiyor. Diğer mesajlarınızda uyarı almamanız, bunun doğru olduğunu göstermez.

Çözüm basit: Sosyal dışı resim servisi kullanmayın.

Yazım hatası algılama modu devrede.
Artık moderatörlerin yazım hatalarını bulup uyarı ve banların acısını çıkartacağım.
Normal kullanıcı kardeşlerim için.
Kolay gelsin, ne diyeyim... :)

Technopat öneri sistemleri gelecek mi? Hayaliniz var mı bileşenler ile ilgili? Mesela ekran kartı üretmek. O kadar uçuk olmasa da Kasa üretmek mesela.

Aslında ciddi anlamda anakart üretme hayalim var ama mevcut iktidar ile çöp kutusu dahi üretmeye kalkışmam...

@Recep Baltaş Şu anda takip ettiğiniz bir yayın var mı?
Ben şahsen şu virüse kadar sıkı bir Bilim Teknik, CHIP ve HBT okuruydum.
Şu anda CHIP ve HBT'yi almaya çıkamıyorum bile. :D

Yabancı yayınları ve blogları takip ediyorum. Özellikle CloudFlare blog favorim.

Bir ofis içi veya bir şaka videosu gelecek mi? Nasıl olur, çok merak ediyorum açıkçası. :)

Şu an düşünümüyoruz.

Recep Baltaş, İmam Hatip mezunu.

Kuran Kursuna gitmişliğim var...

Bilgisayara ilginiz nasıl başladı?

Ca$per'dan yediğim kazık ile...(!)

Recep abi, Ali abimizin de normalde mesleği nedir? Ve lisede, üniversitede hangi bölümleri okumuş?

Ali iktisat okumuştu galiba.

Kolay gelsin, ne diyeyim. :)
Recep Baltaş'ın veya diğer moderatörlerin yazım hatası yaptığını gördüm. Raporlama sisteminden uyardım ve düzeltildi. Onların da bizim gibi insan olduğunu unutmayın. Yöneticiler veya moderatörler yarı saydam, kanatları olan ve boyutlar arası geçiş yapan varlıklar değiller. Herkes gibi yiyen, içen, konuşan ve ihtiyaç gideren varlıklardır.

Aslında ciddi anlamda anakart üretme hayalim var ama mevcut iktidar ile çöp kutusu dahi üretmeye kalkışmam...
20200401_014733.jpg

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı