Konu dışı bir soru sorarak önerinizi alabilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonuçta bir teknoloji platformu markalar ile çalışıldığı için mesela ASUS incelemeye bir ürün yolluyor bunun karşılığında para ki Technopat'ta birsürü inceleme var ben öyle sanıyorum.
Olabilir. Ben bu sektörde değilim, haliyle çok bilgim yok. Ama çok kazanıldığı hakkında kararsız kalmıştım. 😀

Forumda moderatör olan ve ofiste çalışan kaç kişi var? Normal moderatörler ile süper moderatörlerin farkı nedir?

Süper Moderatörler tüm konulara bakıyor. Moderatörler, belli alanların moderatörü. Kemal Alkın mesela.

Abi şahsi araban yok ama bir sürü efsane sistemin var :D.
İnşallah araban da olur.

Şu an evde iki bilgisayar var. GS43VR laptop, kendimiz aldık. Bir de 5960X render bilgisayarını getirdim, eski. İşlemcisini kendimiz almıştık zamanında...

Moderatör maaşı yerine gönüllü olsa büyüdüğünüz zaman devam etse. Ama sonuçta moderatör emeği de ver el, kol bağlı kalıyor.

Gönüllük ile bu kadar yoğun iş olmaz.

Forumda moderatör olan ve ofiste çalışan kaç kişi var? Normal moderatörler ile süper moderatörlerin farkı nedir?

Ofiste çalışan sayısı biz dahil 7. Dışarıdan çalışan sayısı ise 10'u geçiyor.

@Recep Baltaş hocam peki, Technopat'taki işiniz haricinde başka bir iş yapıyor musunuz?

Hayır.

Moderatör ve Süper Moderatörler kendi imkanlarıyla bağlanıyor.

Kendi imkanı derken ofisten değil yani, bağımsız. :)

@Recep Baltaş normal bir gününüz nasıl geçiyor? Bu virüsten önce günlük neler yapıyordunuz?
Halen daha Ali, Berker, ben ofise gidiyoruz. Günüm genelde ürünleri test ederek geçiyor. Mesela yarın Zephyrus G14 videosunu çekebiliriz...

Diğer arkadaşlar evden çalışıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı